ā™„ GRATIS VERZENDING VANAF ā‚¬75 ā™„ SNELLE LEVERING ā™„ ACHTERAF BETALEN
Groente & Fruit - Keetjes

Groente & Fruit

Boost de Gezondheid van Je Hond met Groenten en Fruit: Een Gids van KeetjesĀ® PowerFoods

Wil je het dieet van je hond optimaliseren? Dr. Ian Billinghurst, de pionier van het BARF-dieet en auteur van invloedrijke boeken zoals 'Give Your Dog A Bone', adviseert een revolutie in hondenvoeding: voeg vanaf 6 weken oud groenten en fruit toe aan de maaltijden van je hond. Ontdek hier waarom deze natuurlijke ingrediƫnten onmisbaar zijn voor de gezondheid van je trouwe viervoeter.

1. Evolutie wijst de weg: Honden zijn van nature geen strikte carnivoren. Wilde honden en wolven consumeren al eeuwenlang plantaardig materiaal, zoals bessen en de inhoud van de darmen van hun prooien.

2. Balanceren van de lichaamszuurgraad: Groenten helpen het lichaam van je hond te alkaliseren, wat cruciaal is voor de werking van vitale organen en het verminderen van ontstekingen.

3. Voedingsrijkdom: Groenten bieden een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, fytonutriƫnten en vezels.

4. Natuurlijke hydratatie: Groenten en fruit zijn een uitstekende bron van water.

5. Essentiƫle vitaminen: Ze voorzien je hond van vitamines zoals B-vitamines (met uitzondering van B1 & B12), vitamine C, A, E en K.

6. Belangrijke mineralen: Donkergroene bladgroenten bevatten essentiƫle mineralen zoals calcium, kalium en magnesium.

7. Fytonutriƫnten: Deze bioactieve stoffen zijn cruciaal voor het verminderen van het risico op chronische ziekten en hebben een antioxidatieve werking.

8. Enzymen voor gezondheid: Sommige enzymen in groenten en fruit overleven de maagzuur en helpen bij het spijsverteringsproces.

9. Krachtige antioxidanten: Deze stoffen helpen cellen en weefsels te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

10. Gezonde vezels: Vezels uit rauwe groenten worden in de dikke darm omgezet in gezonde stoffen die de darmgezondheid ondersteunen.

KeetjesĀ® PowerFoods: Jouw Sleutel tot een Gezonde Hond Kies voor KeetjesĀ® PowerFoods, een 100% pure mix van groenten, fruit en kruiden, rijk aan vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Eenvoudig te mengen met vlees of brokken voor een compleet en uitgebalanceerd dieet. Voeg een eetlepel toe per 10 kg lichaamsgewicht van je hond, voeg wat vocht toe, en zie hoe je hond floreert met deze natuurlijke krachtbron!

Vorige
Volgende
Terug naar Blogs