♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN
Betaalmogelijkheden - Keetjes

Betaalmogelijkheden

Bij Keetjes bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook diverse veilige betaalopties zonder extra kosten. Je kunt bij ons betalen via:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Creditcard
  • Vooruitbetaling (bankoverschrijving)
  • Klarna achteraf betalen
  • Paypal

Al onze betaalmethoden zijn beveiligd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Je persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, bankrekening en creditcardgegevens, zijn beschermd met SSL-beveiliging (Secure Socket Layer) en 128-bit encryptie, dezelfde technologie die banken gebruiken voor online bankieren.

Hoe werkt iDEAL? iDEAL is een veilige manier van internetbankieren. Tijdens het bestelproces word je naar de site van je bank geleid waar je de betaling in een vertrouwde omgeving voltooit. De betaalgegevens zijn al ingevuld en na bevestiging keer je terug naar Keetjes.nl voor een bestelbevestiging. De betaling is direct zichtbaar op je rekeningoverzicht.

Hoe werkt Bancontact? Bancontact betalingen kun je op twee manieren doen:

  1. Via de Mobiele App: Zorg dat de Bancontact App geïnstalleerd is en volg de instructies bij het afronden van je bestelling.
  2. Via een Bancontact kaart: Voer het 17-cijferige kaartnummer (beginnend met 6703) en de vervaldatum in.

Creditcardbetalingen zijn snel en eenvoudig.

Hoe werkt vooruitbetaling? Kies voor bankoverschrijving bij je bestelling. Je ontvangt een e-mail met de nodige gegevens. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden voor een vlotte verwerking. Zodra de betaling verwerkt is, verzenden we je bestelling.

Hoe werkt betaling achteraf? Kies bij de check-out voor AfterPay. Je hebt geen account nodig om deze optie te gebruiken. Betaal eenvoudig binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Keetjes staat voor kwaliteit en eerlijke prijzen. Onze hondenbrokken bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen, en zijn 100% natuurlijk.

Vorige
Volgende
Terug naar Klantenservice