♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN

Gezonde voeding voor jouw hond – Keetjes.nl

Wij geloven dat de gezondheid, het geluk en de levensduur van een hond begint met hun eten – en superieure ingrediënten en kooktechnieken leiden tot de beste voeding. Op basis van expertise creëren we voedsel van de hoogste kwaliteit in keukens van humane kwaliteit met de beste beschikbare ingrediënten.

Want voor hondenmensen zoals wij zijn onze honden meer dan huisdieren. Het zijn onze beste vrienden, onze beschermers, harige leden van onze familie.

Ze hebben eigenaardigheden en karakters die ongeëvenaard zijn, en hebben behoeften die uniek voor hen zijn.

Onze gezonde, volledig natuurlijke voeding is perfect geportioneerd zodat je hond de voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft en zichtbare resultaten oplevert, zoals een glanzende vacht, veel energie en een betere spijsvertering.

Waarom Kiezen voor Keetjes Hondenvoeding?

Compleet en Evenwichtig: Onze hondenvoeding is rijk aan essentiële voedingsstoffen, perfect afgestemd op de behoeften van je trouwe vriend.

Topkwaliteit Ingrediënten: We gebruiken enkel de beste, natuurlijke ingrediënten zoals vers vlees en vis, zonder kunstmatige toevoegingen.

Bevordert Gezondheid: Onze producten ondersteunen een glanzende vacht, sterk immuunsysteem en gezonde spijsvertering.

Milieubewust: Onze toewijding aan duurzaamheid weerspiegelt zich in elke stap van onze productie.

Onze Voedingsvisie

Bij Keetjes is de gezondheid van elke hond onze prioriteit. Onze voedingsexperts en dierenartsen ontwikkelen voeding die niet alleen smakelijk, maar ook voedend en gezond is.

We staan voor transparantie, waarbij elk ingrediënt traceerbaar en zorgvuldig gekozen is voor zijn voedingswaarde.

Passie voor Pure Ingrediënten

Onze hondensnacks zijn een feest voor je hond en een zorg minder voor jou.

Zonder verborgen toevoegingen of vulstoffen zijn onze snacks natuurlijk en eenvoudig, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Kiezen voor Keetjes

Kiezen voor Keetjes betekent kiezen voor zorg voor je hond en het milieu. Ontdek ons assortiment voor de ideale hondenvoeding en ervaar het verschil.

Je hond proeft het, jij ziet het.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Onze klantenservice staat klaar om jou en je hond te begeleiden naar een gezond en blij leven.

Top Tips voor een gevarieerd hondendieet

1. Roteer eiwitbronnen

Wissel tussen verschillende soorten eiwitten zoals kip, rund, vis en lam. Dit zorgt niet alleen voor een diversiteit aan smaken, maar ook voor verschillende soorten voedingsstoffen.

2. Seizoensgebonden voeding

Pas het dieet van je hond aan op het seizoen. Lichtere maaltijden in de zomer en meer calorierijke opties in de winter helpen om aan hun veranderende energiebehoeften te voldoen.

3. Balans tussen droog en vers voer

Combineer droogvoer met natvoer of vers vlees. Dit helpt niet alleen bij hydratatie, maar stimuleert ook de eetlust van je hond door variatie in textuur en smaak.

4. Verrijk met gezonde snacks

Introduceer gezonde snacks als aanvulling op het dieet. Keetjes biedt een scala aan gezonde opties die perfect zijn als traktatie of tussendoortje.

5. Supplementen voor extra voedingsstoffen

Overweeg supplementen om eventuele voedingsgaten te dichten. Onze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om de algehele gezondheid van je hond te ondersteunen.

6. Wees bedachtzaam bij overgangen

Introduceer nieuw voer geleidelijk om maagklachten te voorkomen. Dit zorgt voor een soepele overgang en geeft het spijsverteringssysteem van je hond de tijd om zich aan te passen.

7. Let op de reactie van je hond

Observeer hoe je hond reageert op verschillende voedingsopties. Dit kan helpen bij het identificeren van eventuele allergieën of voorkeuren.

8. Raadpleeg een expert

Aarzel niet om advies te vragen aan een dierenarts of voedingsdeskundige, vooral als je hond specifieke gezondheidsproblemen heeft.

9. Geniet van het experiment

Maak van voedingstijd een avontuur. Het ontdekken van nieuwe smaken en texturen kan een leuke ervaring zijn voor jou en je hond.

10. Focus op kwaliteit

Kies altijd voor hoogwaardige ingrediënten. Bij Keetjes zorgen we ervoor dat elke maaltijd niet alleen lekker, maar ook voedzaam is.

Bij Keetjes geloven we dat een gevarieerd dieet essentieel is voor de gezondheid en het geluk van je hond. Volg deze tips om je hond een rijk en gebalanceerd dieet te bieden. Variatie is tenslotte het kruid van het leven, en dat geldt zeker voor de voeding van je hond! 🐾