♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN

Sponsoring

Keetjes ondersteunt graag lokale en landelijke initiatieven in de hondensport. Organiseer jij namens jouw (ras)vereniging, kennel, hondenclub, hondenschool of organisatie een super gaaf evenement waarvoor je een sponsor zoekt? Misschien kunnen wij je helpen! Plaats bij ons jouw sponsoraanvraag via het onderstaand inschrijfformulier.

Er zijn 4 verschillende sponsorpakketten waarbij wordt gekeken naar de grootte van het evenement. Deze pakketten verschillen van inhoud en waarde. Kijk hieronder bij welke categorie aanvraag jouw evenement hoort en dien je aanvraag in voor deze categorie!

  • Oranje: dit pakket is voor grote evenementen vanaf 200 mensen. In dit pakket vind je o.a.complete snackpakketten. Dus organiseer jij een keuring, grote wedstrijd of ander evenement? Dan is dit pakket perfect voor jou! 
  • Rood: dit pakket is geschikt voor middelgrote evenementen  tussen de 100-200 mensen. Dit gave pakket is o.a. gevuld met cadeaubonnen. Zo kunnen de prijswinnaars zelf hun prijs uitzoeken op www.keetjes.nl
  • Wit dit pakket is perfect voor de kleinere evenementen met tussen de 50 -150 mensen zoals een open dag, een hoopers wedstrijd, een jachtdag, een apporteerwedstrijd of een ander evenement?  Heb jij goodiebags nodig? Dan is dit ook het ideale pakket! 
  • Blauw: dit pakket is geschikt voor evenementen met minder dan 50 mensen zoals een workshop, een onderlinge wedstrijd, een wandel evenement of een terugkomdag.

Graag ontvangen wij jouw sponsorverzoek minimaal 4 weken voor aanvang van het evenement. Wij streven er vervolgens naar om 2 weken voorafgaand aan jou evenement te mailen of jouw aanvraag is ingeloot of niet.

Nadat je aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan.

Er wordt iedere maand gewerkt met een loting, dus bij het versturen van jouw aanvraag ben je nog niet zeker van een sponsoring. Ben je niet ingeloot? We stellen altijd pakketten beschikbaar voor evenementen tegen gereduceerde prijzen. Neem voor meer informatie contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij voorkeur per mail keetjes@outlook.com

Wil het niet lukken met het aanvraagformulier hieronder of behoeft jouw sponsoraanvraag wat meer informatie? Stuur dan een e-mail met alle informatie over het evenement naar  keetjes@outlook.com.  Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen bericht van ons

[forminator_form id="1886"]