♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN

Ontdekking van de Oorsprong: De Herkomst van Keetjes Ingrediënten

Bij Keetjes is transparantie over onze producten een prioriteit. We geloven dat het niet alleen belangrijk is om te weten wát je hond eet, maar ook waar het vandaan komt. De herkomst van de ingrediënten speelt een cruciale rol in de kwaliteit van het voedsel dat we aan onze honden geven. Daarom willen we onze klanten meenemen op een reis naar de oorsprong van de ingrediënten die Keetjes zo speciaal maken.

Lokale Bronnen

 • Nederlands Vlees: Onze vleesproducten, zoals kip en rund, zijn afkomstig van Nederlandse boerderijen die bekend staan om hun welzijnsnormen en kwaliteitscontrole.
 • Verse Vis: De vis die we gebruiken, komt uit duurzame visserijen rond de Noordzee, waar de vismethoden het mariene leven respecteren en bijdragen aan het behoud van de oceaan.

Internationale Selectie

 • Specifieke Ingrediënten: Voor sommige ingrediënten die niet lokaal beschikbaar zijn, zoals bepaalde soorten fruit of specerijen, zoeken we naar de beste kwaliteit wereldwijd.
 • Ethische Partnerschappen: We werken samen met internationale leveranciers die onze waarden van duurzaamheid en ethische behandeling van dieren delen.

Het Belang van Herkomst

 • Voedingswaarde: De kwaliteit van de bodem, water en de algehele omgeving waarin een ingrediënt wordt geproduceerd, beïnvloedt de voedingswaarde.
 • Smaak: Ingrediënten van hoge kwaliteit betekenen niet alleen betere voeding, maar ook betere smaak, iets wat Keetjes hoog in het vaandel draagt.
 • Duurzaamheid: Door te kiezen voor ingrediënten van verantwoorde bronnen, draagt Keetjes bij aan duurzame landbouw en visserijpraktijken.
Keetjes ... Met zorg & liefde

We zijn trots op de herkomst van onze ingrediënten en delen deze informatie graag. Onze etiketten en website bieden duidelijke informatie over waar elk ingrediënt vandaan komt. Deze transparantie zorgt ervoor dat onze klanten vertrouwen hebben in de producten die ze hun geliefde huisdieren geven.

De reis naar de oorsprong van onze ingrediënten is een weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en ethiek. Bij Keetjes is het onze missie om niet alleen te zorgen voor de gezondheid en het geluk van jouw hond, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld.

Het kiezen voor Keetjes hondenvoeding staat voor het kiezen van kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijkheid. Hier zijn een aantal redenen waarom Keetjes de juiste keuze is voor jouw hond:

 1. Kwaliteitsingrediënten: Keetjes gebruikt alleen de beste ingrediënten, vers en vol voedingsstoffen, zonder vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld om aan de voedingsbehoeften van jouw hond te voldoen.
 2. Duurzaamheid: Bij Keetjes staat duurzaamheid centraal. Er wordt gestreefd naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk door middel van ethische inkoop, milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame bedrijfspraktijken.
 3. Gezondheidsvoordelen: De producten zijn ontworpen om de algehele gezondheid en het welzijn van honden te ondersteunen. Dit omvat het bevorderen van een gezonde huid en vacht, het ondersteunen van een sterk immuunsysteem en het bijdragen aan een gezonde spijsvertering.
 4. Expertise: Met een achtergrond die varieert van bedrijfseconomie tot veterinaire expertise, combineert Keetjes wetenschappelijke kennis met praktische ervaring om voeding te creëren die zowel gezond als smakelijk is.
 5. Passie voor honden: Keetjes is geboren uit een diepe passie voor honden. Deze passie reflecteert in de zorg en aandacht die aan elk product wordt besteed, van de selectie van de ingrediënten tot het productieproces.
 6. Lokaal geproduceerd: De voorkeur voor lokale ingrediënten betekent dat Keetjes versheid en kwaliteit kan garanderen, terwijl het tegelijkertijd lokale boeren en gemeenschappen ondersteunt.
 7. Transparantie: Keetjes gelooft in volledige transparantie over de herkomst van de ingrediënten en het productieproces, zodat je precies weet wat jouw hond eet.
 8. Gepersonaliseerde voeding: Keetjes begrijpt dat elke hond uniek is en biedt mogelijkheden voor gepersonaliseerde voedingskeuzes die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw huisdier.
 9. Vertrouwen: Door te kiezen voor Keetjes kies je voor een merk dat het vertrouwen heeft gewonnen van een toegewijde groep hondenbezitters die alleen het beste willen voor hun huisdieren.

Door voor Keetjes te kiezen, geef je jouw hond niet alleen wat hij nodig heeft, maar draag je ook bij aan een groter goed door ondersteuning van duurzame en ethische bedrijfspraktijken.