♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN

Kattenvoeding

Gezonde voeding voor jouw kat - Keetjes.nl

Welkom bij Keetjes! Hier vind je de beste kattenvoeding voor jouw trouwe viervoeter. Onze voeding is niet alleen lekker, maar ook voedzaam en volledig afgestemd op de natuurlijke behoeften van je kat.

Waarom Keetjes Kattenvoeding?

Kwaliteit en Zorg

Bij Keetjes begrijpen we dat jouw kat het allerbeste verdient. We gebruiken alleen natuurlijke vleesbronnen die perfect aansluiten bij het dieet van een carnivoor.

Voordelen van Keetjes Kattenvoeding

Rijk aan Eiwitten

Onze voeding is rijk aan eiwitten, wat essentieel is voor de spieropbouw en algemene gezondheid van je kat. Bovendien bevatten onze producten natuurlijke bronnen van taurine, wat belangrijk is voor de hart- en ooggezondheid van je kat.

Ondersteuning van de Spijsvertering

Onze voeding is speciaal samengesteld om de spijsvertering van je kat te ondersteunen. Katten hebben een kort spijsverteringskanaal dat ideaal is voor het verteren van vlees, maar minder geschikt voor koolhydraten. Daarom bevatten onze producten weinig tot geen granen.

Gezond Gebit

Naast onze dagelijkse voeding bieden we ook snacks aan die bijdragen aan de gebitsgezondheid van je kat. Deze snacks helpen bij het verwijderen van tandplak en tandsteen, en ondersteunen zo een gezond gebit.