♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN

Welkom bij het Spaarsysteem van Keetjes!

Bij Keetjes waarderen we onze klanten en willen we graag iets terugdoen voor jullie trouw en betrokkenheid. Daarom introduceren we met trots ons exclusieve spaarsysteem, waarbij elke aankoop en interactie beloond wordt!

Hoe werkt het?

Punten verdienen:

 • Bij elke aankoop: Voor elke euro die je besteedt bij Keetjes, verdien je 5 punten. Hoe meer je koopt, hoe meer punten je verzamelt!
 • Interactie met ons merk: We bieden ook andere manieren om punten te verdienen, zoals door je aan te melden, je ervaringen met ons te delen op sociale media, en meer.

Punten verzilveren:

 • Kortingen op je bestellingen: Heb je 200 punten verzameld? Dat is mooi, want elke 200 punten zijn €1 waard in korting. Deze korting kan je gebruiken voor je volgende aankoop bij Keetjes.
 • Het inwisselen van punten in het spaarsysteem van Keetjes is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk proces. Hier is een stap-voor-stap handleiding:

  1. Log in op je account: Om je punten te kunnen inwisselen, moet je eerst inloggen op je account op de Keetjes website.

  2. Ga naar het spaarsysteem: Eenmaal ingelogd, zoek je naar de spaarkaart op de website. Dit kan vaak worden gevonden in je accountdashboard of via een speciale spaarsysteem link.(linksonderin, het groene icoontje)

  3. Bekijk je puntenbalans: In het spaarsysteem kun je je huidige puntenbalans zien. Hier kun je controleren hoeveel punten je hebt verzameld.

  4. Kies een beloning: Afhankelijk van het aantal punten dat je hebt, kun je kiezen uit verschillende beloningen. Dit kan bijvoorbeeld een korting zijn op je volgende aankoop.

  5. Wissel punten in voor beloningen: Zodra je een beloning hebt gekozen, kun je je punten inwisselen. De benodigde punten worden dan van je totale saldo afgetrokken.

  6. Gebruik je beloning: Na het inwisselen van punten voor een beloning, krijg je een kortingscode of een ander type voucher die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop.

  7. Rond je aankoop af: Voeg de producten die je wilt kopen toe aan je winkelwagen en voer tijdens het afrekenen de ontvangen kortingscode in. De korting wordt dan toegepast op je bestelling.

  8. Bevestiging: Na het afronden van je aankoop ontvang je een bevestiging dat je punten succesvol zijn ingewisseld en de beloning is toegepast.

Punten branding:

 • We gebruiken een eenvoudig systeem om punten te benoemen, zodat je altijd weet hoeveel je hebt verdiend en hoeveel je kunt uitgeven.

Puntenverval:

 • Let op, punten kunnen vervallen! Dit is om je te stimuleren actief betrokken te blijven bij ons spaarsysteem. We willen dat je het meeste uit je punten haalt!

Combineren:

 • Om ervoor te zorgen dat we altijd de beste deals en promoties kunnen bieden, kunnen spaarpunten niet worden ingewisseld in combinatie met andere lopende acties. Dit helpt ons om ons spaarsysteem eerlijk en waardevol te houden voor al onze klanten. We waarderen je begrip en staan klaar om te helpen het maximale uit jouw spaarpunten te halen.

Referral Beloningen

Wij waarderen het enorm als je Keetjes aanbeveelt bij vrienden en familie. Daarom belonen we zowel jou als de door jou doorverwezen nieuwe klant!

 • Voor de verwijzende klant: Voor elke vriend die je doorverwijst en een eerste bestelling plaatst, krijg je een beloning van €5,-.
 • Voor de doorverwezen vriend: Jouw vriend ontvangt ook een welkomstcadeau van €5,- bij hun eerste bestelling.

Hoe kan je delen?

 • Deel via sociale media: Gebruik het Spaarsysteem paneel van Keetjes om je verwijzingslink te delen op platforms zoals Facebook en via e-mail.

Jouw Verwijzingslink

 • Je kunt de URL kiezen waar je doorverwezen klanten naartoe worden gestuurd, standaard is dit onze homepage.

Dit spaarsysteem is onze manier om 'dankjewel' te zeggen en je ervaring bij Keetjes nog beter te maken. Begin vandaag nog met sparen en delen, en geniet van de voordelen die bij het Keetjes spaarsysteem horen!