VOEDING

We doen het voor de honden.

Wij geloven dat de gezondheid, het geluk en de levensduur van een hond begint met hun eten – en superieure ingrediënten en kooktechnieken leiden tot de beste voeding. Op basis van expertise creëren we voedsel van de hoogste kwaliteit in keukens van humane kwaliteit met de beste beschikbare ingrediënten.

Want voor hondenmensen zoals wij zijn onze honden meer dan huisdieren. Het zijn onze beste vrienden, onze beschermers, harige leden van onze familie. Ze hebben eigenaardigheden en karakters die ongeëvenaard zijn, en hebben behoeften die uniek voor hen zijn.

Onze gezonde, volledig natuurlijke voeding is perfect geportioneerd zodat je hond de voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft en zichtbare resultaten oplevert, zoals een glanzende vacht, veel energie en een betere spijsvertering.

Bij Keetjes® zien we elke hond als een individu en we doen er alles aan om ze te helpen gedijen en zo lang mogelijk te leven. Het maakt ons een beter bedrijf en vooral… betere mensen.

Hieronder beschrijven we de voordelen van zowel brokken als vers vlees

De voordelen van droog hondenvoer

Droog hondenvoer zit boordevol voedingsstoffen en staat bekend als:

  • Handig: afgemeten porties droogvoer kunnen de hele dag worden neergezet zodat een hond in zijn eigen tempo kan eten zonder bang te zijn dat het bederft.
  • Economisch: droog hondenvoer kan goedkoper zijn om in bulk te kopen en op te slaan dan vers hondenvoer.
  • Een hulpmiddel bij het poetsen van de tanden: Keetjes hondenvoeding is samengesteld om de vorming van tandplak, vlekken en tandsteen te verminderen, aangezien de brokjes zijn ontworpen om deze opeenhopingen van de tanden van je hond weg te schrapen.
  • Verrijkende omgeving: droogvoer is vaak gemakkelijker te gebruiken in puzzelspeelgoed, wat nuttig kan zijn bij het vermaken van je hond terwijl jeaan het werk bent, en bij het beheersen van de voedselopname voor die “gretige eters”. Omdat je hond niet op zijn avondeten jaagt, kan de mentale stimulatie om zijn voedsel uit puzzelspeelgoed te halen, zijn kwaliteit van leven verbeteren.

Keetjes is de Hollandse bodem voor je hond. Kies voor 100% natuurlijke brokken van goede kwaliteit en voor een eerlijke prijs.

Vol met hoogwaardige, voedzame ingrediënten zoals vlees en groenten, deze natuurlijke brok heeft alles wat je hond nodig heeft om in vorm te blijven.

EEN NATUURLIJK MENU VAN VERS VLEES

De voordelen van vers vlees

– Stevigere ontlasting

– Verbeterde spijsvertering

– gezondere huid en vacht

– Verminderde allergiesymptomen

– Beter gewichtsbeheer

RAUW VLEES VOOR HONDEN

Ons rauw vlees voor honden is vers, natuurlijk en van de hoogste kwaliteit – het beste rauwe hondenvoer . In ons rauwe hondenvlees geen  vulstoffen zoals rijst of aardappelen.

Bovendien worden al onze rauwe vleesproducten voor honden onmiddellijk na productie ingevroren om ervoor te zorgen dat alle vitamines en voedingsstoffen volledig behouden blijven.

Ons assortiment rauw vlees voor honden omvat kip/zalm/rund & 5 in rollen (eend, rund, lam, geit, konijn)

Onze vleesmixen zijn van hoge kwaliteit ,geheel natuurlijk en geschikt voor volwassen, drachtig, zogende jonge honden en pups.

Keetjes maaltijden kunnen verstuurd worden. De vleesrollen worden in speciale ICE packs verpakt en blijven minimaal 24 uur gekoeld. Minimale afname voor versturen is 5 kilo.

Het beste van beide

Een derde optie is om zowel vers als droog voedsel te kiezen.  

Je kan bijvoorbeeld ‘s morgens brokken geven en ‘s avonds vlees maar je kan ook drie dagen vlees geven en vier dagen brokken (of andersom).

Lees hier meer over de PH waarde (maagzuurgraad) van een hond

Keetjes® kvv rollen en onze brokken laten zich uitstekend onderling mengen en afwisselend gebruiken. 

Puur natuur hondenvoer

 

Keetjes hondenvoer is geschikt voor alle rassen en leeftijden. Een puur vers vlees product van hoogwaardige kwaliteit.

Keetjes hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, fokkers, ervarings- en voedingsdeskundigen om zodoende een eerlijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en uiteraard zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen en anti-oxydanten.