♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN

Welkom bij Keetjes –  Natuurlijke Hondenvoeding

Bij Keetjes geloven we dat elke hond het beste verdient. Onze missie is om jouw geliefde huisdier te voorzien van natuurlijke, voedzame en heerlijke hondenvoeding die bijdraagt aan een lang en gezond leven.

Ontdek het Verschil van Echte Natuurlijke Ingrediënten

Onze keuken is toegewijd aan kwaliteit en transparantie. We gebruiken alleen de beste, lokaal verkregen ingrediënten om onze voeding te bereiden – rijk aan eiwitten, vrij van vulstoffen en kunstmatige toevoegingen. Of het nu gaat om onze beroemde Keetjes Brokken Pure Duck of onze smaakvolle hondensnacks, elk product is samengesteld met de gezondheid van jouw hond in gedachten.

Waarom Kiezen voor Keetjes Hondenvoeding?

1. Natuurlijke ingrediënten: Keetjes gebruikt  natuurlijke en onbewerkte ingrediënten, wat kan resulteren in een betere gezondheid en meer energie voor honden.

2. Kwaliteit en versheid: Keetjes staat  bekend om het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een voedzame maaltijd.

3. Geen kunstmatige toevoegingen: Wij zijn vrij  van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, en conserveermiddelen, wat belangrijk is voor honden met voedselgevoeligheden of allergieën.

4. Gespecialiseerde formules: Keetjes heeft een assortiment aan formules die afgestemd zijn op de unieke behoeften van verschillende rassen, maten en leeftijden.

5. Gezondheidsvoordelen: De voeding draagt bij aan het bevorderen van een gezonde huid, vacht, en spijsvertering, en het ondersteunen van het immuunsysteem.

6. Lokale productie: Keetjes kan lokale productieprocessen gebruiken, wat zorgt voor minder milieu-impact en ondersteuning biedt aan de lokale economie.

7. Transparantie: Keetjes is  transparant over waar de ingrediënten vandaan komen en hoe ons voedsel wordt gemaakt

8. Voedingsdeskundigheid: We werken samen met voedingsdeskundigen en dierenartsen om ervoor te zorgen dat Keetjes voedsel voldoet aan wetenschappelijke voedingsnormen.

9. Klanttevredenheid: Er zijn al meer dan 1000 getuigenissen en positieve beoordelingen van huidige klanten  die de kwaliteit en de voordelen van Keetjes voedsel bevestigen.

10. Maatschappelijke betrokkenheid: Keetjes is betrokken  bij maatschappelijke zaken, zoals het ondersteunen van dierenwelzijnsorganisaties of deelname aan lokale evenementen

Begin Vandaag Nog met een Gezondere Toekomst voor jouw Hond – Ontdek Keetjes Hondenvoeding.

Benieuwd hoe je meer kunt bieden dan alleen smaak in de voeding van je hond? Ontdek het belang van functionele voeding voor honden op onze speciale pagina: Functionele Voeding: Meer dan Alleen Smaak voor Jouw Hond. Leer alles over hoe de juiste snacks kunnen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van je trouwe viervoeter, van gewrichtsondersteuning tot immuunversterking en meer. Bezoek nu voor waardevolle inzichten en tips!