HONDENSNACKS

Gezonde hondensnacks puur en natuurlijk

-Werken zonder toevoegingen
-Extra toezicht op herkomst
-Zorgen voor de beste en gezondste voeding

Bij Keetjes® hebben we de gehele keten ingericht naar onze missie. We proberen deze zo kort mogelijk te houden.
Onder het mom “weet wat je eet” zijn we transparant over de gehele samenstelling, over de herkomst en over de bewerking. Geen verrassingen. Gewoon gezonde hondensnacks.
Ook kunnen wensen van de klant direct besproken en meegenomen worden in het creatieve proces. Vanuit de Keetjes® keuken gaan we graag voor je aan de slag.

Een ander voordeel van onze korte keten is dat we samen de verantwoordelijkheid kunnen nemen om de kwaliteit van al onze producten te kunnen garanderen.

We hebben passie voor ons werk en onze producten.
Welk Keetjes® product je ook koopt, je kunt er zeker van zijn dat het 100% natuurlijk is en vrij van onaangename stoffen. Al onze producten hebben een regionale herkomst. Ze worden met liefde gemaakt.

Onze producten voldoen volledig aan de voedselveiligheid norm en er vinden regelmatig laboratoriumtesten plaats, om zo alleen de beste kwaliteit te garanderen.

Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, lokaal geproduceerd en 100% traceerbaar.

Alle Keetjes® producten zijn van premium kwaliteit.

Keetjes® natuurlijke honden snacks zijn niet alleen een gezonde traktatie…
Ze zijn een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding.
Keetjes gezonde hondensnacks bevatten geen toevoegingen. Ze zijn volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Al onze vlees- en visproducten worden zorgvuldig geselecteerd waarna ze enkel gedroogd worden op lage temperatuur. Vis afkomstig uit de duurzame visserij. Vlees van de boerderij. Niet alleen de zorg voor onze honden maar ook voor wat we ze geven. Traceerbaar vlees en geen voedselverspilling.

Doordat onze producten gedroogd zijn (= vocht onttrekken uit vlees of vis) kan het zijn dat je hond dorstig is na het snacken. Zorg daarom te allen tijde voor vers drinkwater.

Gedroogde snacks voor de hond

We hebben een ruim assortiment hondenkluiven, hondensnacks of hondenvoeding allemaal natuurlijk, gezond en veilig voor jouw hond. Bij iedere natuurlijk gedroogde hondensnack staat beschreven wat het is en voor wie het geschikt is. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, bevatten puur vlees en zijn op geen enkele manier chemisch behandeld. Keetjes® gedroogde hondensnacks worden in onze eigen keuken verwerkt.

Alle gedroogde snacks zijn graanvrij, glutenvrij én hypoallergeen. Bij de omschrijving van iedere hondensnack staat de diersoort vermeld waar de gedroogde snack van gemaakt is. Heeft je hond een allergie voor 1 diersoort? Dan zijn er vele (andere) diersoorten waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we snacks van: eend, kip, rund, lam en wild. Ook voor honden die een eliminatiedieet volgen kunnen bij ons terecht.