♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN
Waarom Keetjes Producten Ook Top Zijn Voor Jouw Kat

Waarom Keetjes Producten Ook Top Zijn Voor Jouw Kat

Waarom Keetjes Producten Ook Top Zijn Voor Jouw Kat

Jouw Kat is een Geboren Carnivoor!

Bij Keetjes snappen we hoe belangrijk het is om jouw kat voeding te geven die past bij haar natuurlijke levensstijl. Katten zijn van nature uitgesproken carnivoren. Hun hele biologie is geoptimaliseerd om vlees te verwerken. Onze Keetjes producten, bomvol vers vlees en zonder onnatuurlijke toevoegingen, sluiten daarom perfect aan bij de voedingsbehoeften van jouw kat.

Hoe Werkt het Maag-Darmstelsel van Jouw Kat?

Het spijsverteringsstelsel van katten is speciaal aangepast om een carnivoor dieet te ondersteunen. Ze hebben een korter maag-darmkanaal vergeleken met veel andere dieren, waardoor ze snel en efficiënt vlees kunnen verteren. Dit betekent dat voedsel minder tijd in het spijsverteringsstelsel doorbrengt, wat ideaal is voor de snelle vertering van eiwitten maar minder geschikt voor het afbreken van koolhydraten.

Katten produceren ook significant minder van de enzymen die nodig zijn om koolhydraten af te breken. Dit verklaart waarom diëten die rijk zijn aan granen en andere koolhydraten vaak niet goed zijn voor katten. Ze zijn simpelweg niet uitgerust om grote hoeveelheden koolhydraten efficiënt te verwerken.

Wetenschappelijk Bewijs

Een studie van de Universiteit van Exeter toonde aan dat katten die een dieet kregen met een hoger vleesgehalte minder geneigd waren om te jagen. Katten die een graanvrij, eiwitrijk dieet kregen, brachten 36% minder prooien naar huis dan katten met een onveranderd dieet. Dit suggereert dat de juiste voeding een aanzienlijke invloed kan hebben op het natuurlijke gedrag van katten en hun behoefte aan bepaalde voedingsstoffen kan verminderen​ (Smithsonian Magazine)​.

Verder onderzoek toont aan dat het microbioom van katten wordt beïnvloed door hun dieet. Katten die een hoog eiwitdieet kregen, hadden een andere samenstelling van darmbacteriën dan katten die minder eiwitten consumeerden. Dit benadrukt hoe belangrijk het is om de juiste balans van voedingsstoffen te bieden voor de algehele gezondheid van jouw kat​ (Research Outreach)​.

Waarom Keetjes?

Onze producten zijn niet alleen lekker, maar ook gemaakt met ingrediënten die jouw kat nodig heeft om gezond te blijven. Onze Kip, Zalm & Rund Mix, bijvoorbeeld, is rijk aan natuurlijke eiwitten die helpen bij het opbouwen en onderhouden van spieren. Bovendien bevat het natuurlijke bronnen van taurine, een essentiële voedingsstof die katten zelf niet kunnen aanmaken. Taurine is cruciaal voor het behoud van een goede ooggezondheid en hartfunctie​ (Today's Veterinary Practice)​.

Door jouw kat Keetjes producten te geven, zorg je ervoor dat haar voeding aansluit bij haar natuurlijke eetgewoonten en ondersteun je haar gezondheid op de best mogelijke manier. Jouw kat krijgt zo niet alleen de voedingsstoffen binnen die ze nodig heeft, maar zal ook genieten van elke maaltijd.

Waarom Keetjes Snacks Goed Zijn voor het Gebit van Jouw Kat

Katten hebben scherpe tanden die speciaal ontworpen zijn voor het scheuren en snijden van vlees. Het gebit van een kat bestaat uit snijtanden, hoektanden en kiezen die samen zorgen voor een effectieve voedselverwerking. Echter, zonder de juiste stimulatie en zorg kunnen tandplak en tandsteen zich ophopen, wat leidt tot tandvleesontsteking en andere gebitsproblemen.

Onze natuurlijke snacks zijn niet alleen smakelijk maar bieden ook een natuurlijke reiniging van de tanden. Wanneer jouw kat op deze snacks kauwt, helpt het kauwproces bij het verwijderen van tandplak en het voorkomen van tandsteenopbouw. Dit mechanische schoonmaken is cruciaal omdat het het tandvlees masseert en de algehele mondgezondheid bevordert.

Daarnaast bevatten deze snacks geen kunstmatige toevoegingen of suikers, die vaak bijdragen aan tandbederf en andere gebitsproblemen. Door jouw kat Keetjes snacks te geven, zorg je niet alleen voor haar algehele gezondheid maar draag je ook actief bij aan een gezond gebit.

Check deze Keetjes toppers voor jouw kat

Keetjes Kip, Zalm & Rund Mix

Dit is een krachtige mix van hoogwaardige kip, zalm en rund, ideaal voor de vleesbehoefte van jouw kat. Plus, het natuurlijke vet in dit product zorgt voor een glanzende vacht en biedt de nodige energie voor speeltijd.

Keetjes Puur Vlees Snacks

Onze snacks, zoals gedroogde lamslong en kippennekken, zijn niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook super gezond. Ze zijn rijk aan eiwitten en essentiële mineralen, perfect voor een tussendoortje.

Jouw kat verdient het beste!

Als je zoekt naar een maaltijd die echt past bij de natuurlijke eetgewoonten van jouw kat, probeer dan zeker onze Keetjes producten. Onze focus ligt op kwaliteit en natuurlijke ingrediënten, speciaal afgestemd op de behoeften van carnivoren. Jouw kat zal niet alleen genieten van haar maaltijd, maar krijgt ook alle voedingsstoffen binnen die ze nodig heeft om actief en gezond te blijven. Waar wacht je nog op? Probeer Keetjes vandaag nog en zie zelf het verschil bij jouw kat!

Vorige
Terug naar Blogs