Geen producten (0)
Geen producten (0)
NIEUW
Kvv zebra
 

100% Zebra (kvv)

€ 6,75 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 551-85
Omschrijving

100% Zuid Afrikaans zebra vlees

Inhoud 750 gram

Het zebravlees met zijn typische kleur doet denken aan paardenvlees met een vleugje wild: vrij zoet en subtiel van smaak en heerlijk mager: een vetpercentage van amper 1,5 gram per 100 gram. Dat is verschillende malen minder dan rund.  Zebravlees van Keetjes is 100% puur natuur en afkomstig van dieren die goed gedijen in de Afrikaanse natuur. Omdat ze weinig natuurlijke vijanden hebben, worden ze bejaagd om hun aantallen op een evenwichtig niveau te houden. Jacht en verwerking worden streng gecontroleerd.

Zebra vlees heeft een zoete en subtiele smaak en is enorm mals. Doordat de zebra’s op een volledig natuurlijke manier zijn grootgebracht ben je verzekerd van 100% natuurlijk vlees. De kleur van het vlees is donkerrood.  

Strepen

Zebra's hebben een zwarte huid De haren zijn alleen wit daar waar het zwarte pigment in de haren ontbreekt.  Geen enkele zebra heeft exact dezelfde strepen, ze kunnen elkaar zelfs herkennen aan het strepen patroon.

De strepen dienen als camouflage. Leeuwen zien 's nachts geen kleur, het is dus voor leeuwen heel moeilijk om 's nachts zebra's te grazen te nemen. Als een leeuw toch dichterbij weet te kruipen en de aanval inzet, en alle zebra's tegelijkertijd weg rennen, dan zorgen al die strepen voor verwarring en weten de roofdieren niet achter welk dier ze aanmoeten. Het resultaat daarvan is dat de zebra's vaak weten te ontkomen. 

Facebook Twitter

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.