Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Nopa mix

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Natuurlijke ondersteuning

Deze formule bestaat uit Duivelsklauw, berenduif, MSM, groenlipmossel, Curcuma, gember en collageen. 

  • Plantaardig
  • Ontstekingswerend en pijnstillend
  • Werkt vrij snel
  • Inhoud netto 250 gram 

1 tot 2 maal daags 1 (kleine hond)  tot 2 (grote hond) el door het voer mengen

Duivelsklauw is een plantaardig pijnstiller. De duivelsklauw is een woestijnplant. De wortelstok bevat harpagoside. Harpagoside is een ontstekingswerende en pijnstillende stof. Het kan toegepast worden bij bijvoorbeeld reume, artritis en artrose. Duivelsklauw werkt vrij snel, waardoor hij ingezet kan worden bij zowel incidentele pijn als chronische pijn.

MSM  (Methylsulfonylmethaan)  kan een positieve invloed hebben op het kraakbeen, de pezen, de ligamenten en het bindweefsel. Wanneer er een tekort ontstaat gaat het lichaam zwavel uit deze weefsels halen waardoor de kwaliteit van de weefsels vermindert. Daardoor kan er ontstekingen en pijn worden ervaren. Zwavel kan ontstekingen afremmen, de spieren ontspannen en de doorbloeding bevorderen. Daarnaast kan zwavel ook zwellingen verminderen, de zenuwen herstellen en pijn tegengaan.

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Denk aan collageen als de lijm die de inhoud van het lichaam bij elkaar houdt. Ongeveer een derde van het eiwit in het lichaam van je hond is collageen. Lees hier meer over het gebruik van collageen in pure vorm. 

Groenlipmossel is niet alleen een geweldige bron van omega 3-vetzuren, deze zit ook boordevol glucosamine en chondroïtine voor gezonde botten en gewrichten. Lees hier meer over het gebruik van pure groenlipmossel. 

Berendruifblad Het blad van berendruif bevat arbutine, wat desinfecterend werkt. 

Ook interessant

€ 24,95
€ 12,50
Facebook Twitter