Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zachte trainers hert

€ 5,25 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • Zachte trainers
  • glutenvrij
  • Zonder suiker
  • Zonder zout
  • Met eiwitrijke hert als hoofd ingredient
  • Rijk aan mineralen

Ingrediënten: Hert, aardappel, olieën & vetten,  Citroenzuur, Rozemarijnextract

Deze kleine, zachte  beloningssnoepjes zijn ideaal voor het trainen  van je hond en volledig glutenvrij.

De zachte trainers laten zich makkelijk in kleinere stukjes breken. 

Met hun delicate smaak en geur zijn ze het ideale middel om de aandacht van de hond vast te houden. Ze zijn leuk om te geven en bij uitstek geschikt voor het belonen en versterken van goed gedrag.

De trainingssnacks zijn niet vettig in de hand, hebben een aangename geur en hebben het perfecte formaat voor individuele portionering. Dankzij de goede stevigheid van het vlees wrijft het ook niet onaangenaam af. Wij bieden een absoluut  glutenvrij premium product.

De trainers zijn zacht genoeg om met gemak kleinere stukjes van te breken en stevig genoeg om niet te kruimelen

Inhoud 200 gram / 1 kilo

Onze missie

Bij Keetjes® hebben we de gehele keten ingericht naar onze missie. We proberen deze zo kort mogelijk te houden. Lees verder...

De beste beloningen tijdens de hondentraining zijn klein en zacht, iets waar je hond echt van geniet. Hoogwaardige snacks kunnen echt helpen om de aandacht van je hond vast te houden. Onze zachte hondensnoepjes zijn bijzonder smeuïg en gemakkelijk te kauwen, wat ze de ideale traktatie maakt voor jonge puppy's, oudere honden en dieren met een gevoelige maag

Keetjes Zachte Trainers – Rund is een heerlijke, gezonde trainingssnack of lekker tussendoortje voor jouw hond. Vanwege de fantastische geur en smaak zijn ze ideaal om de aandacht van de hond vast te houden. De trainers zijn rijk aan mineralen en worden op lage temperatuur gedroogd zodat de voedingsstoffen, smaak en aroma optimaal behouden blijven. Ze zijn geheel glutenvrij bereid, zonder zout en suiker en hebben eiwitrijk rundvlees als hoofdingredient. De snacks zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige ingrediënten en toevoegingen. Ondanks dat ze klein zijn, zijn ze gemakkelijk te breken waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt geven. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag. De trainers zijn niet vettig en de goede stevigheid van het vlees maakt dat ze ook niet onaangeanaam afwrijven. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snacks genieten.

Ook interessant

€ 6,95
€ 6,95
Facebook Twitter