Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Herten nekspier

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Productcode 446-41
Omschrijving
  • 100% hert (monoproteïne)
  • Zonder kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen of smaakversterkers
  • Gluten- en lactosevrij
  • Geschikt voor honden met allergieën
  • Zeer laag vet- en cholesterolgehalte
  • Lange kauwactiviteit
  • Natuurlijke tandenreiniging

Inhoud 200 gram / 1 kilo 

Premium hertenspier

Bijzonder en lang kauwplezier

Iedere hond is er echt "gek" op: Keetjes®  gedroogde hertennekspier is bijzonder hard en met slechts ca. 3% vetgehalte de ideale traktatie, zelfs voor figuurbewuste viervoeters. Hertennekspier is smakelijk, goed verteerbaar en wordt over het algemeen makkelijk geaccepteerd, zelfs door honden met een gevoelige maag.

Tegenwoordig komen voedselallergieën en -intoleranties helaas steeds vaker voor en veel hondenbezitters weten niet zeker welke traktaties ze hun trouwe viervoeters nog kunnen voeden. Onze hertenpezen zijn hier een echt alternatief. Hertenvlees is nog steeds een van de vleessoorten die nauwelijks besmet is, aangezien de dieren in het wild leven en alleen de voedselvoorziening van de natuur gebruiken. Dit betekent dat lichaamsvreemde stoffen zoals kunstmatige hormonen en medicijnen uit het vlees kunnen worden uitgesloten. Kauwsnacks van hert worden daarom als hypoallergeen beschouwd , d.w.z. vrij van allergieveroorzakende stoffen. Daarom geschikt voor honden met allergieën

Onze hertenpezen zijn  hard en beloven langdurig kauwplezier . Zelfs grote honden die graag uitgebreid kauwen, komen hier aan hun trekken! Knabbelen aan onze cholesterolarme pezen zorgt er niet alleen voor dat de hond prettig en actief wordt ingezet, het traint ook de kauwspieren en verzorgt het gebit. Het toegewijde kauwen op onze lange hertenpezen zorgt ervoor dat etensresten en tandplak worden losgemaakt en de tanden op natuurlijke wijze worden gereinigd.

Ook interessant

€ 6,95
Facebook Twitter