Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Boosters | Cardio

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

De Health support snacks van Keetjes zijn heerlijke functionele snacks met aanvullende gezondheidsvoordelen! Zo kan je jouw hond heerlijk laten genieten en ook nog eens ondersteunen.

  • Rijk aan omega 3, 6 en 9
  • Zonder toevoegingen
  • 100% vis 
  • Op lage temperatuur gedroogd
  • Heerlijk tussendoortje, goed voor huid en vacht
  • Voor jong & oud

Lengte sticks ca. 12 cm en breedte ongeveer 1 cm.

Inhoud 8 stuks | 30 stuks

Keetjes® boosters | cardio is een heerlijke, gezonde snack voor jouw hond. De sticks zijn rijk aan vitaminen en mineralen en worden op lage temperatuur gedroogd zodat de voedingsstoffen, smaak en aroma optimaal behouden blijven. Ze bestaan uit gemalen zeebaars en bevatten de goede omega vetzuren (3-6-9) in de juiste verhouding. Deze vetten vind je in grote hoeveelheden . Ideaal als trainer of lekker tussendoortje. De snacks zijn 100% natuurlijk en bevatten  geen kunstmatige ingrediënten en toevoegingen.  Ook passen ze zeer goed in een hypoallergeen dieet.  Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snacks genieten.

Eiwitten zijn nodig voor het hondenlichaam om de basisfuncties van de cellen en het functioneren van het lichaam in het algemeen te waarborgen, inclusief de regeneratie en vernieuwing van cellen, de ontwikkeling en regulering van weefselprocessen, de productie van hormonen en enzymen, evenals het behoud van de waterhuishouding en de voorziening van het lichaam met energie.

Als er niet voldoende eiwit met voedsel wordt ingenomen, begint het lichaam zijn eigen weefseleiwitten te gebruiken. Omdat het lichaam geen aminozuren kan opslaan, breekt het zijn eigen eiwitstructuur af, inclusief gezonde spieren, om de aminozuren te verkrijgen die het nodig heeft.

Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het lichaam van de hond een breed spectrum aan aminozuren binnenkrijgt, en een van hun bronnen is vis.

Eiwitten zijn belangrijk voor honden van alle leeftijden en de kwaliteit is even belangrijk.

Aan de behoefte aan eiwit kan niet worden voldaan door een hond granen, zetmeel en groenten te voeren.

Producten van zeebaarsgehakt zijn ongetwijfeld een uitstekende visdelicatesse voor je huisdier! 

Zeebaars is een goede bron van eiwitten (>60%), dankzij de vitamine B12 die het bevat, bevordert de consumptie van zeebaars de DNA- en myelinesynthese, werkt het als een antioxidant, neemt het deel aan het vetmetabolisme en verhoogt het het zuurstofverbruik in cellen . De essentiële omega-aminozuren (tot 9,2%) maken gemalen zeebaarsproducten tot een uitstekende, natuurlijke aanvulling voor uw huisdier. Met een speciale droogmodus behouden we niet alleen tot 70-80% van de voedingsstoffen, maar ook een smakelijke, verse en natuurlijke geur.

Voedingsadviezen 

  • Afhankelijk van de grootte van het dier: 2-4 sticks per dag.
  • Er moet voor worden gezorgd dat de hond constant toegang heeft tot vers water

 

Analytische samenstelling
 
de samenstelling: Vis -100% zeebaars
Energiewaarde per 100 g. Product: 1315 kJ / 313 Kcal
Totaal vet: 9,1%
Ruw eiwit: 60,4%
Koolhydraten: 6,5%
Totaal cellulose: <0,5%
Kasseien: 16,1%
Vochtigheid: 7,9%
Omega-3:

9,2%

 

Ook interessant

€ 6,75
Facebook Twitter