Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Happyfoods zalm

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • Verse zalm
  • Superfood chiazaadjes
  • Glutenvrij
  • Zonder kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen of smaakversterkers
  • Verse groenten, kruiden en fruit (Keetjes Powerfoods)
  • Natuurlijke antioxidanten
  • Ondersteunt het immuunsysteem 
  • Voedsel van zeer hoge kwaliteit
  • Stevige consistentie
  • Fijne geur

Inhoud 200 gram / 1 kilo 

Gezond en fit snacken - Happy superfoods voor honden

Een functionele snack op basis van zalm 

 

Ingrediënten: Verse zalm (75%), ontsloten havermout (19%), Keetjes® powerfoods (2,5%) (Pastinaak, Wortel, Abrikoos, Broccoli Pompoen, Erwten, Peren , Appel, Banaan, Rode biet, Cranberries, Spinazie, Kruiden (Basilicum, Rozemarijn, Venkel, brandnetel en Pepermunt), Chiazaad (2%) 

Wat is een Superfood?

Een Superfood is een natuurlijk voedingsmiddel.
In een Superfood zitten grote hoeveelheden voedingsstoffen zoals mineralen, vitaminen, eiwitten, enzymen en antioxidanten.

CHIAZAAD

Chia is ongelooflijk voedzaam en verdient echt het label "superfood".

Een paar jaar geleden was het bij ons nauwelijks bekend, tegenwoordig verkoopt elke bakker brood met chiazaad. Zelfs in de oudheid werden ze als belangrijke energiebronnen beschouwd .

Wist je dat zelfs de Maya's dit geschenk van de natuur zo waardeerden dat het soms waardevoller werd verhandeld dan goud? Voor de oude Maya's waren chiazaadjes basisvoedsel en medicijn in één. Vertaald uit de Maya-taal, betekent de term Chia "kracht".

En wat kunnen de kleine zaden precies voor ons en onze honden doen?

In cijfers uitgedrukt, bevatten chiazaad tot 10 keer meer gezonde omega-3-vetzuren dan zalm, 5 keer meer calcium dan melk, twee keer zoveel proteïne als granen en het ijzergehalte is vele malen dat van spinazie. Ze zijn ook extreem rijk aan antioxidanten en binden vrije radicalen.

In de praktijk betekent dit dat regelmatige consumptie van chiazaad het immuunsysteem van dieren kan versterken en het lichaam kan helpen om ontstekingen beter te genezen. 

ONTSLOTEN HAVERMOUT

• Goede bron van verteerbare en niet- verteerbare vezels

• Natuurlijke vorm van prebiotica (stimuleren de groei van gunstige bacteriën in de darmen)

• Ondersteunt een optimale darmflora

VEZELS

Ontsloten havermout is een zeer goede bron van verteerbare en niet-verteerbare vezels. Deze vezels behoren tot de groep van de ‘prébiotica’. Ze stimuleren de groei en/of de activiteit van gunstige bacteriën in de darmen. Op deze manier ondersteunt havermout een optimale darmflora.

De vezels stimuleren de werking van de maagspieren en zorgen ervoor dat de voeding langer in de maag blijft. Dit alles resulteert in een betere vertering van de eiwitten, een gevoel van verzadiging en het reguleren van de darmtransit.

KEETJES POWERFOODS

Een uitstekende aanvulling van voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, enzymen en antioxidanten

Happyfoods van Keetjes bevatten veel vlees en zijn vrij van granen en aardappel. Keetjes werkt uitsluitend met verse ingrediënten. Deze worden in eigen productieruimte verwerkt tot gezonde natuurlijke brokken en snacks voor de hond.

Ook interessant

€ 22,50
€ 9,95
Facebook Twitter

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.