Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Runderpens platen

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • 100% rundvlees (monoproteïne)
  • Zonder kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen of smaakversterkers
  • Gluten- en lactosevrij
  • Hoogste kwaliteitsstandaard
  • Bijzonder hoge voedingswaarde
  • Op lage temperatuur gedroogd
  • Mager

Inhoud 400 gram 

Waarom onze pens als een echte vitaminebom wordt bestempeld? 

Pens is de naam die wordt gegeven aan de grootste van de drie hoofdmagen van de koe. Het ingenomen voedsel wordt gefermenteerd in deze voormaag, die is opgedeeld in verschillende kamers. Hier wordt het plantaardige voedsel van het rund afgebroken door micro-organismen, zodat gras en bladeren gemakkelijker worden verteerd en gebruikt. 

De groene (ongewassen) runderpens bevat daardoor nog een zeer hoog gehalte aan waardevolle plantenresten, vitamines en enzymen. Deze overgebleven restanten bevatten niet alleen veel vitamine Avitamines van het B-complexvitamine C, D en E en tal van mineralen en sporenelementen, maar zijn ook qua smaak een absolute traktatie voor de hond. 


Onze runderpens ruikt bijna aangenaam 

Onze groene runderpens wordt voorzichtig geconserveerd volgens het beproefde droogproces. Het water wordt langzaam aan de verse pensen onttrokken, waardoor zowel het aroma als de talrijke mineralen en voedingsstoffen nagenoeg volledig behouden blijven en deze lekker knapperig wordt. Uiteraard is onze runderpens ook volledig natuurlijk , zonder toevoeging van chemische kleurstoffen, conserveermiddelen of vulstoffen zoals graan. Door dat we op lage temperatuur drogen blijven voedingsstoffen bewaard, de temperatuur is hoog genoeg om bacterieën te doden

Ook dat maakt het verschil - er is nauwelijks een gezondere en smakelijkere beloning voor de hond.

Facebook Twitter

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.