Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Puur paardenvlees blokjes

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • 100% paard (monoproteïne)
  • Zonder kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen of smaakversterkers
  • Gluten- en lactosevrij
  • Hypoallergeen en dus ook geschikt voor honden met allergieën
  • Hormoonvrij
  • Handig en ideaal voor onderweg

Inhoud 125 gram

Puur Paardenvleesblokjes - delicatessen geschikt voor honden met allergieën

Speciale beloning voor alle honden. Puur en licht verteerbaar

Onze Keetjes paardenvleesblokjes zijn geschikt als traktaties voor kleine, middelgrote en grote honden. De handige blokjes zijn gemaakt van 100% puur paardenvlees en bevatten geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, lokstoffen of vulstoffen zoals graan of rijst. Ze zijn daarom de ideale traktatie, zelfs voor honden met een voerallergie of -intolerantie en kunnen ook tijdens een eliminatiedieet met paardenvlees worden gevoerd.

Aangezien allergische reacties op voedsel bij honden zeker niet ongewoon zijn, raden steeds meer dierenartsen aan om onbehandelde monoproteïnebronnen te gebruiken waarmee de hond eerder weinig of geen contact heeft gehad. Paardenvlees wordt hier het meest aanbevolen, omdat het een hypoallergene werking heeft en zeer goed wordt verdragen. Omdat paarden ook hormoonvrij zijn en worden gefokt zonder kunstmatige voeding, wordt paardenvlees ook als bijzonder onvervuild en puur beschouwd. Ook honden met allergieën hoeven niet zonder een kleine snack tussen de maaltijden door. En dat is belangrijk, want snacks zijn een belangrijk onderdeel van het leven met een hond en versterken de relatie tussen mens en dier. Onze paardenvleesblokjes kun je met een goed gevoel voeren, want ze zijn van de hoogste kwaliteit, vrij van kleur-, smaak- en bewaarmiddelen en gemaakt van 100% paardenvlees .

 

Voor kleinere honden raden wij onze paardenvleesreepjes aan , die gemakkelijk in kleinere stukken kunnen worden gebroken.

Onze Keetjes paardenvleesblokjes hebben een afmeting van ca. 2,5 x 2,5 cm.

Ook interessant

€ 18,95
€ 5,50
€ 6,50
Facebook Twitter