Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Paardenkophuid plaat

€ 19,50 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • 100% paard
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Gluten- en lactosevrij
  • Hypoallergeen kauwplezier

Inhoud 500 gram | 2,5 kg 

Hypoallergene kauwsnack voor jong & oud

Stevig kauwplezier gegarandeerd

Gevoelige honden of honden met allergieën blijven helaas vaak achter als het gaat om een ​​grote keuze aan voer of snacks. Grote, taaie kauwartikelen waar onze gevoelige viervoeters echt stoom op af kunnen blazen, zijn helaas moeilijk te vinden: onze paardenkophuid plaat is niet alleen de perfecte keuze dankzij het hypoallgene monoproteïne , maar geeft je hond ook veel langdurig kauwplezier .

De platte en harde paardenkophuid plaat is, net als onze runderkophuid plaat, bijzonder geschikt voor grote honden die zeer bereid zijn om stevig te kauwen . Het lange en constante kauwen op de huiden zet de hond mentaal en fysiek onder stress, waardoor hij tevreden en in balans is. Bovendien helpt het kauwen veel honden bij het verlichten van stress. Tegelijkertijd draagt ​​het  bij aan een natuurlijke gebitsverzorging.

Een zeer hoogwaardige, volledig natuurlijke kauwsnack met een zeer laag vetgehalte , maar rijk aan eiwitten . De eiwitstructuur van het paard kan gemakkelijk worden afgebroken en door het lichaam van de hond worden gebruikt. Het organisme van de hond kan daarom gemakkelijk de voedingseiwitten opnemen en de aminozuren eruit halen voor zijn stofwisselingsprocessen, wat erg belangrijk is omdat ze de hond ondersteunen bij bijna alle opbouw- en hermodelleringsprocessen in zijn lichaam.

Zoals al onze natuurlijke kauwspecialiteiten , is onze paardenkophuidplaat vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. Zo gezond en zo lekker - elke hond zal gegarandeerd genieten!

Onze paardenkophuid plaat heeft een afmeting van ca. 20 cm lang / 15-25 cm breed

Deze pure gedroogde hondensnack is gezond voor iedere hond. Door de hardheid van de paarden kophuid is je hond lekker lang actief met het stevige kluifwerk. 

Eiwit 79,2%, Vet 4,6%, As 14,3%, Vezel 0,7%, Vocht 9,8%

Ook interessant

€ 18,95
€ 5,50
€ 6,50
Facebook Twitter