Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Paardenfilet

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Paardenfilet

  • 100% paard (spiervlees)
  • Zonder  toevoegingen
  • Gezond snacken
  • Bron van ijzer
  • Hypoallergeen

Ingedriënten: 100% paard

Verpakt per 125 gram

De 1e keuze voor allergische honden: Ons paardenspiervlees

Hypoallergeen paardenvlees voor honden, behoedzaam gedroogd en zeer geliefd bij alle viervoeters.

Ons hoogwaardige, zacht gedroogd paardenspiervlees is de eerste keuze voor allergische honden. Spiervlees is bijzonder goed voor gevoelige dieren omdat het licht verteerbaaren de hoogste biologische beschikbaarheid heeft.

Waarom is biologische beschikbaarheid zo belangrijk? Hoe hoger de biologische beschikbaarheid, hoe beter de voedingsstoffen door het lichaam kunnen worden opgenomen. Spiervlees heeft een hoge voedingswaarde en een goede biologische beschikbaarheid, wat betekent dat de eiwitten het organisme  goed kunnen voeden maar weinig stikstofafval en calorieën bevatten.

Onze paardenvlees filets zijn volledig puur spiervlees , zonder inferieure toevoegingen of chemische componenten zoals conserveermiddelen of vulstoffen. Een langzaam en zacht droogproces verwijdert water uit het vlees en bewaart het zo - op een volledig natuurlijke manier. Het vlees verliest ongeveer 3/4 van zijn gewicht aan water en vocht. De belangrijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen blijven bijna volledig behouden, omdat de lucht voor het drogen wordt verwarmd tot slechts 40 graden. Een bijzonder natuurlijke, zachte en duurzame extractie.

Door de natuurlijke opvoeding van de paarden kunnen groeibevorderende stoffen in vlees volledig worden uitgesloten, waardoor het als onvervuilde en waardevolle eiwitbron erg populair is . Ons paardenspiervlees is ook geschikt ter ondersteuning van dieetvoeding, omdat paardenvlees van nature erg mager is en weinig cholesterol bevat

Onze stukjes paardenvlees zijn ongeveer 5-7 cm groot.

Bekijk hier onder het filmpje van de making of

 


Ook interessant

€ 18,95
€ 5,50
€ 6,50
Facebook Twitter