Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Lamskophuid

€ 6,50 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • 100% lamsvlees
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Gluten- en lactosevrij
  • Zachter dan kophuid van rund

Inhoud 200 gram / kilo

Kauwplezier met onze lamskophuid

Een natuurlijke kauwsnack voor alle honden

Als honden met een gevoelige maag geen conventioneel runder kophuid en andere lekkernijen kunnen verdragen, vragen hondenbezitters zich vaak af welke alternatieven er nog over zijn. Lam items zijn een echt alternatief hier. Lam traktaties zijn  licht verteerbaar en worden meestal goed verdragen door  gevoelige honden. Onze hoogwaardige lamskophuid is een stevige traktatie met veel waardevolle eiwitten.

Het is  voedzaam en licht verteerbaar - daarom ook geschikt voor puppy's en senioren. De taaie kophuid is ook niet zo dik en hard als de runderhuid, zodat vooral kleine en middelgrote honden waar voor hun geld krijgen en lang op de goudgele stukjes kunnen kauwen.

Bij het kauwen wordt tandplak van de tanden verwijderd, het tandvlees grondig gemasseerd en worden de kauwspieren versterkt. Bovendien scoort de lamskophuid met zijn geur, die zelfs voor onze menselijke neuzen aangenamer is en gemakkelijk mee te nemen is. 

Onze lamskophuid wordt op lage temperatuur gedroogd en is uiteraard vrij van granen en chemische toevoegingen.

 

Ook interessant

€ 5,95
€ 6,50
Facebook Twitter

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.