Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Mobility support

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

De Health support snacks van Keetjes zijn heerlijke functionele snacks met aanvullende gezondheidsvoordelen! Zo kan je jouw hond heerlijk laten genieten en ook nog eens ondersteunen.

 • Ondersteunt de gewrichten.
 • Verzacht artrose
 • Makkelijk kauwbaar
 • Voor jong & oud
 • Bevat Nieuw-Zeelands groenlipmosselextract.
 • Verrijkt met omega-3-vetzuren om de gewrichten gezond te helpen houden.
 • Gematigd caloriegehalte om een gezond gewicht te bevorderen.
 • Helpt je hond om lekker in beweging te blijven.

Inhoud 180 gram ca. 65 stuks | Goed voor 1 maand bij honden zwaarder dan 10 kg en 2 maanden voor honden <10kg

Wat zit er in deze zachte snacks?

Ontdek de zachte chews van Keetjes®, dat zijn essentiële vitamines in een smakelijk en kauwbaar koekje! Mobility support  houdt de gewrichten van je hond soepel en sterk.

Actieve ingrediënten 

aardappelproduct,vlees en dierlijke bijproducten(25%rundmeel)glycerine,erwtenmeel,plantaardige olie, 3,13% glucosamine, 3,13% collageen, 1,88% methylsulfonylmethaan, 1,03% cichoreiwortelpoeder, 1% wortel, 0,63% curcuma poeder, 0,5% groenlipmossel, 0,19%trimagnesiumcitraat, 0,19% calciumlactaat, 0,063% trinatriumpolyfosfaat, 0,025% hyaluronzuur. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine D3, cholecalciferol (3a671)200.000 IE/kg Sporenelementen Zinkchelaat van glycinehydraat (vast) - Zink (3b607) 5.400 mg/kg Mangaanchelaat van glycine, gehydrateerd (3b506) 200 mg/kg

Keetjes® Mobility support is een heerlijke, gezonde snack voor jouw hond. Voor soepele gewrichten. De chews zijn rijk aan vitaminen en mineralen en worden op lage temperatuur gedroogd zodat de voedingsstoffen, smaak en aroma optimaal behouden blijven. 

Wat is de ideale dosering voor mijn hond?

Om ervoor te zorgen dat jouw hond positieve effecten ervaart van deze essentiële vitamines, is het belangrijk om de dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

De dosering hangt af van het gewicht van jouw hond

1 chew voor honden <10kg | 2 chews voor honden >10 kg

Wannee kan ik ze het beste geven aan mijn hond?

Keetjes® mobility support kan je geven op ieder moment van de dag. Voor een duurzaam en optimaal effect raden we aan om elke dag toe te dienen. Laat wel telkens anderhalf uur tussen elk Chew-moment en hou de dagelijks aanbevolen dosering aan.

Keetjes Mobility support is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de gewrichten van honden. Het bevat onder andere glucosamine, MSM en groenlipmossel.

    
Ruw eiwit:  17,52%
Ruw vet:  8,8%
Koolhydraten:  2,4%
Ruwe celstof:  2,4%
Ruwe as:  5,4%
Vochtgehalte:  <16%.

 

Samenstelling uitgebreid

 1. Collageen: eerst en vooral werken wij hier met een gehydrolyseerde vorm, die resulteert in een hogere verteerbaarheid en bioactiviteit. Het ondersteunt de mobiliteit van gewrichten en helpt het ongemak bij dieren met artrose te verminderen. De collageenpeptiden stapelen zich op in het kraakbeen en beschermt het kraakbeen tegen verdere degeneratie. Het helpt tot slot ontstekingen en stijfheid in het gewricht te verminderen.
 2. Glucosamine: bevat zwavel, het bestandsdeel dat helpt bij de opbouw (en herstel) van kraakbeen. Gezond kraakbeen is belangrijk om het bindweefsel door het hele lichaam te ondersteunen. Het zorgt eigenlijk voor extra bouwstenen in de kraakbeencellen
 3. MSM: Methyl-Sulfonyl-Methaan (MSM) is een organische vorm van zwavel die in alle levende wezens voorkomt. MSM is nodig voor de structuur van elke cel in het lichaam en is een essentiële bouwsteen voor gewrichten, kraakbeen, huid, haar en nagels. Hormonen, enzymen, antilichamen en antioxidanten zijn allemaal afhankelijk van de aanwezigheid van MSM om optimaal te kunnen functioneren.

  Omdat het lichaam regelmatig zwavel gebruikt, moet het worden aangevuld voor een optimale voeding; de meeste mensen en honden hebben echter een tekort. Moderne landbouwpraktijken die niet afhankelijk zijn van de regencyclus (wat de meeste zijn) produceren voedsel zonder MSM, omdat het door de regen wordt verkregen. Ook verliezen voedingsmiddelen die gekookt, verwerkt of gedehydrateerd zijn hun MSM-gehalte.

  MSM is zeer effectief in zijn vermogen om te genezen en elasticiteit te geven aan het bindweefsel van het lichaam door middel van collageenproductie. Collageen is aanwezig in het weefsel dat alle inwendige organen verbindt en wordt ook aangetroffen in botten en tanden. Hoe meer collageen wordt opgebouwd en vastgehouden in het bindweefsel, hoe meer vocht wordt vastgehouden, waardoor het weefsel flexibeler wordt en elastischer wordt.

 4. MSM bleek het beste te werken wanneer het samen met vitamine C werd ingenomen. Het is waarschijnlijk dat de aanwezigheid van de vitamine de absorptiesnelheid van de MSM verbetert, waardoor krachtigere effecten worden geproduceerd.
  Bovendien delen vitamine C en MSM verschillende complementaire rollen, waardoor ze ideale metgezellen zijn als ze als supplement worden ingenomen.
 5. Cichoreivezel:  dit is een fermenteerbare prebiotica:  Wordt hier vooral als extra toegevoegd voor de algemene gezondheid van de hond. Probiotica helpt de darmflora te stabiliseren. Probiotica bestaat uit melkzuurbacteriën die een goed effect hebben bij een verstoring van de darmflora, bijvoorbeeld bij diarree, obstipatie, stresssituaties, antibiotische behandeling, voedingswisselingen of andere spijsverteringsproblemen.
 6. Curcuma: heeft een ontstekingsremmende werking + zorgt voor het herstellen van kraakbeenvocht en dit in een goede conditie houden. Is daarnaast ook gewoon een heel krachtig natuurlijk anti-oxidant, deze ondersteunt de normale werking van spieren, pezen en gewrichten.
 7. Groenlipmossel: De Groenlipmossel is ook rijk aan Glycosaminoglycanen. Deze zijn o.a. samengesteld uit Glucosamine- en Chondroïtine-4 en -6 sulfaat. Deze natuurlijke bouwstoffen ondersteunen het voorzichtige herstel van beschadigd kraakbeen
 8. Zinkglycinaat: zorgt voor een beter opname van koper. Belangrijk voor de botvorming + behoud van sterke botten
 9. Boswelia: vermindert gewrichtspijn en en verbetert de gewrichtsfunctie bij artrose
 10. Magnesiumcitraat: hogere opname calcium, ondersteuning zenuwstelsel en verminderde spierspanning. Belangrijk voor opbouw botten en behoud van stevig skelet.
 11. Calciumlactaat – Trinatriumpolyfosfaat – Vitamine D3: zitten er samen in, in de juiste verhouding. Vitamine D3 bevordert de opname van calcium en fosfor. Alle 3 even belangrijk voor het stimuleren van een goede botonwikkeling.
 12. Yucca: ontstekingsremmend
 13. Hyaluronzuur: is een bestanddeel van kraakbeen, zorgt voor extra gewrichtsvloeistof tussen de gewrichten. Zorgt dus voor smering en schokabsorptie
 14. Peper: verhoogt de opname van curcumine 
 15. Mangaanglycinaat: Versterkt werking van glucosamine en chondroïtine. Het activeert enzymen die nodig zijn om de collageen op te bouwen. Ondersteunt de vorming van bindweefsel

 

Ook interessant

€ 24,95
Facebook Twitter