Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vleessticks gans

€ 5,50 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

* 100% puur vlees (proteïne-behandeling met één bron)
* Licht verteerbaar
* Graan- en glutenvrij
* Rijk aan eiwitten
* Geen toevoegingen of conserveringsmiddelen
* Gezond en voedzaam
* 100% natuurlijk

Ganzenvlees is heerlijk, puur en mager vlees uit de vrije natuur. Ze maken veel vlieguren en dat zorgt ervoor dat er weinig vet aan het vlees zit. Het past daarom ook prima in gezonde diëten. Het is echt wild want de ganzen scharrelen zelf hun eten bij elkaar. Wilde gans is mager vlees met een eigen smaak. Het is puur natuur. Er zit niets tussen. Geen bijvoeding, niets. 

Er is een enorm overschot aan ganzen. Ze richten jaarlijks voor ca. 31 miljoen euro schade aan, aan grasland, granen en groenten.Dit is driekwart van de totale schade. Ze worden bestreden door jagers. En wat is het dan mooi om die ganzen niet weg te gooien, maar onderdeel te maken van onze voedselvoorziening. Het levert dus een positieve bijdrage aan het ‘ganzenprobleem’ in Nederland. Het mes snijdt aan twee kanten.

 

Inhoud 100 gram de sticks zijn ca. 12 cm lang

Keetjes Vleessticks Gans is een hypoallergene en gezonde, zachte kauwsnack voor jouw hond. Deze vleessticks zijn zeer mager en rijk aan voedingsstoffen. Ze worden op lage temperatuur gedroogd zodat de voedingsstoffen, smaak en aroma optimaal behouden blijven. Ganzenvlees is van nature zeer mager, caloriearm en bevat geen ammoniak zouten wat het zeer geschikt maakt voor honden met reumatische problemen. Ook is het rijk aan linolzuur en omega 3 vetzuren, wat hart en bloedvaten ondersteunt. Het past perfect in een hypoallergeen dieet voor honden die allergisch zijn voor de meest voorkomende dierlijke eiwitten.  De snack zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige ingrediënten en toevoegingen. Een goede kauwsnack is ook erg goed voor de mentale gesteldheid van jouw hond. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snacks genieten.

Ook interessant

€ 4,95
€ 4,95
€ 5,50
Facebook Twitter