Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Kippenmaagjes

€ 4,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • 100% kip
  • Op lage temperatuur gedroogd
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • orgaanvlees
  • Krokant
  • vetarm

Ingrediënten100% kip

Kippenmagen - de kleine energiesnack voor tussendoor

De voedselrijke kippenmaagjes komen overeen met het natuurlijke prooivlees van de hond en bevredigen zijn natuurlijke instincten. Bij het kauwen van het aromatische vlees wordt tandplak verwijderd, tandvlees gemasseerd en worden de kauwspieren versterkt.

Kippenmaagjes zijn echte krachtbommetjes die honden voorzien van veel vitale eiwitten en voedingsstoffen en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan vitaliteit en levensvreugde. De voedzame kauwsnacks zijn  licht verteerbaar en daarom ook geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering. Door hun handzame formaat zijn onze kippenmaagjes ook aan te raden voor kleine honden.

 Dit product van Keetjes® is weer puur natuur  - mals kippenvlees, rijk aan essentiële voedingsstoffen met een delicate smaak.

100% kip (monoproteïne) , licht verteerbaar en wordt doorgaans zeer goed verdragen, ook door gevoelige honden. Bij Keetjes® zien we consequent af van houdbaarheidsverbeteraars, toegevoegde suikers of geurstoffen om jou en de honden een kwalitatief hoogstaand product te bieden.

 

Keetjes® snacks zijn niet alleen een gezonde traktatie...
Ze zijn een rijke aanvulling op de dagelijkse voeding

Ook interessant

€ 4,95
€ 4,95
€ 6,95
Facebook Twitter