Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vleessticks struisvogel

€ 5,50 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • 100% Struisvogel
  • Zonder  toevoegingen dus ook geen zout geen suiker
  • Delicatesse voor iedere hond
  • Hypoallergeen
  • Zacht kauwmateriaal
  • Geschikt voor jong & oud, klein & groot

Ingedriënten: 100% Struisvogel

Verpakt per 100 gram of per kilo 

Deze vleessticks zijn puur natuurlijk en gemaakt van 100% vlees of vis  zonder toevoegingen. Deze vleessticks worden gemaakt van spiervlees en zijn daardoor geschikt voor klein & groot, jong & oud. Deze heerlijke honden snacks zijn hypo-allergeen en geschikt voor honden met een allergie voor de meest voorkomende eiwitbronnen.

Keetjes Vleessticks Struisvogel is een hypoallergene en gezonde, zachte kauwsnack voor jouw hond. Deze vleessticks zijn zeer mager en rijk aan voedingsstoffen. Ze worden op lage temperatuur gedroogd zodat de voedingsstoffen, smaak en aroma optimaal behouden blijven. Struisvogelvlees is van nature zeer mager, caloriearm en bevat geen ammoniak zouten wat het zeer geschikt maakt voor honden met reumatische problemen. Ook is het rijk aan linolzuur en omega 3 vetzuren, wat hart en bloedvaten ondersteunt. Het past perfect in een hypoallergeen dieet voor honden die allergisch zijn voor de meest voorkomende dierlijke eiwitten.  De snack is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige ingrediënten en toevoegingen. Een goede kauwsnack is ook erg goed voor de mentale gesteldheid van jouw hond. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snacks genieten.

Keetjes® natuurlijke honden snacks zijn niet alleen een gezonde traktatie…


Ze zijn een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding

Darmgezondheid en gedrag

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar hoe het voedsel dat we onze kinderen geven, hun gedrag beïnvloedt. Suikers en geraffineerde koolhydraten zorgen voor hyperactieve, chagrijnige en ongeduldige kinderen. Verbetering? Verwijder bewerkte voedingsmiddelen en vervang ze door natuurlijke alternatieven.

Maar als het om honden gaat ...Lees meer...

Ook interessant

€ 6,25
€ 5,50
Facebook Twitter