Geen producten (0)
 

Zachte trainers lam

€ 4,50 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • Zachte trainers
  • Zonder suiker
  • Zonder zout
  • Met eiwitrijke lam als hoofd ingredient
  • Rijk aan mineralen

Ingrediënten: Lam, aardappel, olieën & vetten,  Citroenzuur, Rozemarijnextract

Deze kleine zachte beloningssnoepjes zijn ideaal voor het trainen  van je hond.

De zachte trainers laten zich makkelijk in kleinere stukjes breken. 

Met hun delicate smaak en geur zijn ze het ideale middel om de aandacht van de hond vast te houden. Ze zijn leuk om te geven en bij uitstek geschikt voor het belonen en versterken van goed gedrag.

De trainingssnacks zijn niet vettig in de hand, hebben een aangename geur en hebben het perfecte formaat voor individuele portionering. Dankzij de goede stevigheid van het vlees wrijft het ook niet onaangenaam af. Wij bieden een absoluut  glutenvrij premium product.

Inhoud 200 gram / 1 kilo

Onze missie

Bij Keetjes® hebben we de gehele keten ingericht naar onze missie. We proberen deze zo kort mogelijk te houden. Lees verder...

Keetjes Zachte Trainers – Rund is een heerlijke, gezonde trainingssnack of lekker tussendoortje voor jouw hond. Vanwege de fantastische geur en smaak zijn ze ideaal om de aandacht van de hond vast te houden. De trainers zijn rijk aan mineralen en worden op lage temperatuur gedroogd zodat de voedingsstoffen, smaak en aroma optimaal behouden blijven. Ze zijn geheel glutenvrij bereid, zonder zout en suiker en hebben eiwitrijk rundvlees als hoofdingredient. De snacks zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige ingrediënten en toevoegingen. Ondanks dat ze klein zijn, zijn ze gemakkelijk te breken waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt geven. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag. De trainers zijn niet vettig en de goede stevigheid van het vlees maakt dat ze ook niet onaangeanaam afwrijven. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snacks genieten.

Ook interessant

€ 5,95
Facebook Twitter