Geen producten (0)
 

Zachte trainers lam

€ 4,50 (inclusief btw 9%)
Omschrijving
  • Zachte trainers
  • Zonder suiker
  • Zonder zout
  • Met eiwitrijke lam als hoofd ingredient
  • Rijk aan mineralen

Ingrediënten: Lam, aardappel, olieën & vetten,  Citroenzuur, Rozemarijnextract

Deze kleine zachte beloningssnoepjes zijn ideaal voor het trainen  van je hond.

De zachte trainers laten zich makkelijk in kleinere stukjes breken. 

Met hun delicate smaak en geur zijn ze het ideale middel om de aandacht van de hond vast te houden. Ze zijn leuk om te geven en bij uitstek geschikt voor het belonen en versterken van goed gedrag.

De trainingssnacks zijn niet vettig in de hand, hebben een aangename geur en hebben het perfecte formaat voor individuele portionering. Dankzij de goede stevigheid van het vlees wrijft het ook niet onaangenaam af. Wij bieden een absoluut  glutenvrij premium product.

Inhoud 200 gram / 1 kilo

Onze missie

Bij Keetjes® hebben we de gehele keten ingericht naar onze missie. We proberen deze zo kort mogelijk te houden. Lees verder...

De beste beloningen tijdens de hondentraining zijn klein en zacht, iets waar je hond echt van geniet. Hoogwaardige snacks kunnen echt helpen om de aandacht van je hond vast te houden. Onze zachte hondensnoepjes zijn bijzonder smeuïg en gemakkelijk te kauwen, wat ze de ideale traktatie maakt voor jonge puppy's, oudere honden en dieren met een gevoelige maag

Ook interessant

€ 5,50
Facebook Twitter

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.