Onze missie

Puur en gezonde voeding voor de hond

Of je nu voor brokken, vlees of snacks komt: onze creaties zijn altijd puur, gezond soms klassiek, steeds vernieuwend en altijd smaakvol.

Eerlijk en duurzaam

Echte kwaliteit smaakt niet alleen geweldig, maar geeft ook een goed gevoel. Daarom vinden we steeds nieuwe manieren om nóg duurzamer te ondernemen.

Ons gehele droogproces draait op energie van de zon.

Het opwekken van stroom vanuit zonne-energie gaat zonder geluidsoverlast, zonder afvalproductie en zonder de uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO₂. 

Puur en gezond eten voor de hond.

 

Zichtbare herkomst, pure smaken en duurzame verwerking: bij Keetjes staat natuurlijke voeding voor de hond in het middelpunt.

Ambacht op 1

Door aandacht te besteden aan elk product, spat de passie voor het vak van al onze producten af.

In onze keuken perfectioneren we ons assortiment en vinden we steeds nieuwe manieren om je hond te verrassen.

Zo blijven we sleutelen aan de ultieme kruidencombinatie in de krachtpatsers, experimenteren we eindeloos met combinaties van vlees en vis en laten we dagen de ovens draaien om tot een droog eindproduct te komen.

Puur en gezond eten voor de hond

Bij Keetjes® hebben we de gehele keten ingericht naar onze missie.

We proberen deze zo kort mogelijk te houden.

 

Onder het mom “weet wat je eet” zijn we transparant over de gehele samenstelling, over de herkomst en over de bewerking. Geen verrassingen.

Ook kunnen wensen van de klant direct besproken en meegenomen worden in het creatieve proces.

Vanuit de Keetjes® keuken gaan we graag voor je aan de slag.

Een ander voordeel van onze korte keten is dat we samen de verantwoordelijkheid kunnen nemen om de kwaliteit van al onze producten te kunnen garanderen.

We hebben passie voor ons werk en onze producten.

Welk Keetjes® product je ook koopt, je kunt er zeker van zijn dat het 100% natuurlijk is en vrij van onaangename stoffen. Al onze producten hebben een regionale herkomst. Ze worden met liefde gemaakt. Onze producten voldoen volledig aan de voedselveiligheid norm en er vinden regelmatig laboratoriumtesten plaats, om zo alleen de beste kwaliteit te garanderen.

Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, lokaal geproduceerd en 100% traceerbaar.

Alle Keetjes® producten zijn van premium kwaliteit.