Nieuwsbrief

Wil je niets meer missen van Keetjes natuurlijke hondenvoeding?

Vergeet dan niet jouw e-mail adres achter te laten zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle acties, aanbiedingen en nieuwtjes én zodat je met regelmaat een kijkje in de keuken krijgt!

Waarom aanmelden?

Iedere hond houdt van het betere kluifwerk. Bij het kauwen en kluiven komen gelukshormonen vrij in de hersenen van de hond. Het is dus logisch dat veel hondjes blij worden van een lekkere hondenkluif. Ook baasjes worden er blij van om de hond lekker een tijd bezig te zien met knagen en kauwen.

Het is belangrijk om te kiezen voor een natuurlijke hondensnack. Veel van de hondensnacks zijn afkomstig uit landen waar de grondstoffen goedkoop in te kopen zijn en waar de productiekosten laag zijn. Veel van de hondenkluiven en botten zijn afkomstig uit China (de geperste bruine botten bijvoorbeeld), uit India (buffelhuid), uit Zuid-Amerika (de rawhide witte geknoopte botten) of uit Thailand.

Deze hondenkluiven van ‘overzee’ moeten worden behandeld voordat ze het land verlaten en inkomen om te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen door het gebruik van schimmelwerende middelen bijvoorbeeld of via gamma straling. Niet alle ingrediënten hoeven vermeld te worden op de verpakking.

Bij Keetjes® kiezen we voor écht gezonde en verantwoorde hondensnacks die we zelf volledig bewerken.  Onze gedroogde hondensnacks zijn puur natuur én afkomstig van dieren uit Europa. Alle snacks worden gedroogd en verpakt in onze eigen drogerij.

Regelmatig verzinnen we nieuwe producten en deze lanceren we altijd, met een leuke korting, in de nieuwsbrief. Ook plaatsen we hier filmpjes en foto’s van hoe het eraan toe gaat in onze keuken.