Harige hondensnacks

Laten we het maar benoemen zoals het is; harige hondensnacks zoals konijnenoren met haar en runderoren met haar zien er voor ons zelf niet zo appetijtelijk uit.

Voor de meeste mensen zien snacks met haar erop er nog te “echt” uit. Dit weerhoudt veel hondenbezitters ervan om snacks met haar te proberen. Als je echter voorbij deze fase kunt komen, kunnen de voordelen van het voeren van harige snacks aan je hond op de lange termijn veel voordelen bieden.

Behaarde snacks zijn uitzonderlijk goed voor je hond. De vacht die bijvoorbeeld de konijnenoren bedekken, wordt beschouwd als een bron van vezels. En zoals we allemaal weten dragen vezels in de voeding bij aan een goede spijsvertering.

  1. Omdat vacht onverteerbaar is, baant het zich in feite een weg door het spijsverteringskanaal en helpt het voedselresten op te ruimen die zich in de loop van de tijd kunnen ophopen. Deze opeenhoping van voedselresten kan een trage spijsvertering veroorzaken, wat na verloop van tijd voor ongemakken kan zorgen.
  2. Het reinigen van het spijsverteringskanaal helpt het lichaam van je hond bij het opnemen van de meeste voedingsstoffen die via de celwand van het spijsverteringskanaal worden opgenomen. Schone spijsvertering = meer opname van voedingsstoffen.
  3. De ‘borstelende’ werking van de vacht werkt ook als een natuurlijke bescherming tegen wormen, door wormen en eitjes in het spijsverteringsstelsel weg te borstelen. Om maximale bescherming te bereiken wordt geadviseerd om regelmatig snacks met haar aan te bieden. Wij raden om de dag een harige snack aan.
  4. Bont is een fantastische bron van mangaan. Bont (evenals wol en veren) bevat 6-10 keer zoveel mangaan als organen en vlees bevatten. Mangaan helpt bij de nier- en leverfunctie, is essentieel voor het helpen ontwikkelen en behouden van sterke en gezonde ligamenten én werkt ondersteunend voor de gezondheid van de hersenen.
  5. De vacht helpt ook bij het “poetsen van de tanden”. Het haar werkt als een flos tussen de tanden van de hond door.
  6. Vezel/vacht is geweldig om de poep te “binden”. Yak maar waar… Om de anaalklieren op natuurlijke wijze te legen moet de ontlasting stevig genoeg zijn. De harige snacks helpen de poep te verstevigen.
  7. Het zijn kauwsnacks met maar 1 eiwitbron. Geschikt voor honden met intoleranties en allergieën, je weet wat je geeft.
  8. Keetjes harige snacks worden aan de lucht gedroogd voor maximale retentie van voedingsstoffen.
  9. Ze bevatten geen chemische toevoegingen.
  10. Ze zijn geschikt voor honden die rauw of met brokken worden gevoerd.

CHECK HIER ONZE WEKELIJKSE AANBIEDINGEN

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.
nl_NLDutch