♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN
Varkensvlees

Varkensvlees

De Natuurlijke Keuze: Je Bent Wat je Eten Eet

"Je bent niet wat je eet, maar wat je voedsel consumeert." Dit gezegde raakt de kern van de kwaliteit van hondensnacks, een principe dat bij Keetjes hoog in het vaandel staat. In de wereld van hondenvoeding is de herkomst en samenstelling van ingrediënten cruciaal. Vooral als het gaat om varkensvlees, een populaire basis voor hondensnacks, speelt de kwaliteit een bepalende rol in de gezondheid en het welzijn van onze honden. Daarom kiest Keetjes resoluut voor het gebruik van enkel wild zwijn en Iberico vlees in onze producten.

De Voedingswaarde en Zuiverheid van Vlees

Vlees van topkwaliteit begint bij het dieet van het dier. Veel gangbaar veevoer bevat industriële afvalproducten, die de kwaliteit van het vlees aanzienlijk kunnen verminderen. Deze stoffen belanden via het vlees in het lichaam van onze honden, met alle gevolgen van dien. De spijsverteringsprocessen van varkens, in tegenstelling tot die van herkauwers, maken hen bijzonder gevoelig voor de kwaliteit van hun voedsel. De natuur van varkens als alleseters en hun rol als biologische opruimers betekent dat hun lichaam gemakkelijk gifstoffen kan accumuleren, vooral als ze geen zweetklieren hebben om deze af te voeren.

Natuurlijke Hondensnacks: Waarom Iberico en Wild Zwijn?

Het contrast met Iberico varkens uit Spanje is opmerkelijk. Deze varkens genieten van een natuurlijk dieet van eikels, kruiden en paddenstoelen in de open bossen van het Iberisch Schiereiland. Hun voeding, verrijkt tijdens de montanero periode met rijpe eikels, verleent het vlees een ongeëvenaarde smaak en aroma. Dit natuurlijke dieet, vrij van industriële afvalstoffen, zorgt ervoor dat het vlees van deze dieren van de hoogste kwaliteit is.

Wild Zwijn Vlees:

  1. Natuurlijke Voeding: Wild zwijn voedt zich in zijn natuurlijke omgeving met een dieet dat bestaat uit natuurlijke plantaardige voeding en het vlees van kleine dieren. Dit resulteert in een vlees dat rijk is aan essentiële voedingsstoffen en vrij is van toevoegingen of kunstmatige stoffen.

  2. Magerheid: Wild zwijn vlees is over het algemeen magerder dan het vlees van gedomesticeerde varkens. Mager vlees is gunstig voor honden omdat het minder vet bevat en kan helpen om een gezond gewicht te behouden.

  3. Smaakvol: Het vlees van wild zwijn heeft een unieke, rijke smaak die veel honden aantrekkelijk vinden. De natuurlijke smaak kan het enthousiasme van je hond voor zijn snack vergroten.

Iberico Vlees:

  1. Dieet van Eikels: Het Iberico varken, ook bekend als het "Cerdo Ibérico," staat bekend om zijn dieet van eikels (biotta). Tijdens het montanero seizoen voeden deze varkens zich voornamelijk met rijpe eikels. Dit natuurlijke dieet van eikels geeft het vlees een unieke smaak en aroma.

  2. Geen Industriële Afvalstoffen: Iberico varkens leven in de open bossen van het Iberisch Schiereiland, ver weg van industriële gebieden. Dit betekent dat hun voeding vrij is van industriële afvalstoffen en pesticiden, waardoor het vlees puur en natuurlijk is.

  3. Vetdooraderd en Smaakvol: Het vlees van Iberico varkens is vaak vetdooraderd, wat zorgt voor een sappige en smaakvolle textuur. Het vet bevat ook veel smaak, waardoor het vlees bijzonder smakelijk is.

  4. Natuurlijke Kwaliteitscontrole: De Spaanse autoriteiten hebben strikte controles en normen voor de productie van Iberico vlees. Dit zorgt ervoor dat het vlees van hoge kwaliteit is en vrij is van toevoegingen.

Al met al zijn wild zwijn en Iberico vlees uitstekende keuzes voor hondensnacks vanwege hun natuurlijke voedingswaarde, smaak en zuiverheid. Bij Keetjes begrijpen we het belang van hoogwaardige ingrediënten, en daarom hebben we bewust gekozen voor deze premium vleessoorten om de gezondheid en het welzijn van jouw hond te bevorderen.

Ontdek de Natuurlijke Keuze van Keetjes

We nodigen je uit om het aanbod van Keetjes te verkennen, waar je een breed scala aan hondensnacks vindt gemaakt van de beste kwaliteit wild zwijn en Iberico vlees. Door de keuze voor deze premium vleessoorten onderscheiden onze producten zich door hun superieure smaak en voedingswaarde. 

Bij het kiezen van snacks voor je hond, bedenk dan dat je niet alleen kiest voor wat je hond eet, maar ook voor wat het voedsel van je hond heeft gegeten. 

Vorige
Volgende
Terug naar Blogs