♥ GRATIS VERZENDING VANAF €75 ♥ SNELLE LEVERING ♥ ACHTERAF BETALEN
Dierenarts spreekt... - Keetjes

Dierenarts spreekt...

Dierenarts Anne Mies Rosenthal studeerde in 2003 af aan de faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke (Gent, België). 

In 2011 heeft zij de opleiding gevolgd voor Veterinair Chiropractor aan de Backbone Academy in Buxtehude en in 2018 is zij gestart met de IVAS (opleiding voor Acupunctuur) bij Health Care Academy Den Hoek.

Anne Mies Rosenthal schrijft "ik ben dus regulier dierenarts en combineer dat met de praktijk voor aanvullende diergeneeskunde." 

Sinds juli 2019 voert Anne Mies haar eigen honden naar volle tevredenheid Keetjes®.

Haar Jack Russel, Dushi en haar labrador Cato krijgen zowel vlees als brokken.

Het volgende schrijft Anne Mies over Keetjes®:

"Wat is nu belangrijker voor een hond dan wat dan ook, nadat hij of zij iets goed heeft gedaan of gewoon even tussen door na een kleine oefening en gedurende een wandeling? “de beloning“ en dat kan in de vorm van een knuffel, je stem maar ook natuurlijk met een eetbare beloning.

Maakt het een hond erg uit hoe het eruit ziet? Vaak niet! Ze (vr)eten het gewoon.

De commerciële “koekjes” in vormen van kluifjes , visjes et cetera: een hond ziet dat niet: dat is voor ons bedoeld dat het er leuk uit ziet en in een leuke verpakking. Het beste stukje vlees van een dier komt bij de mens daarna worden allerhand onderdelen van een karkas gebruikt en noemt men het “rund” of “eend” of “kip” maar als je kritisch naar een etiket kijkt zie je het werkelijke percentage eend of kip dat er in zit. Dit kunnen ook gemalen veren zijn: kortom ik ben kritisch naar voeding, U toch ook?

Net zoals voor de mens is voor de hond voeding van levensbelang en hoe zuiverder en eerlijker hoe beter: dat betekent: zo min mogelijk toevoegingen, geen kleurstoffen en bedoelt zoals je maag darm stelsel het kan verteren zoals het hoort.

Ik zie in de praktijk veel dieren met voedingsproblemen die zich uiten in droge vacht, allergie en in dunne poep en of braken.

Daarom vind ik de voeding van “Keetjes” goed omdat het op een zo natuurlijke wijze wordt bereid en ook zo min mogelijk toevoegingen, daarnaast komt het van dieren die een eerlijk leven hebben gehad.

De “krachtpatsers” horen als extraatje erbij die kun je geven om even wat te laten kauwen en ook om te belonen.

We willen allemaal een blije gezonde hond."

Voor meer informatie over Anne Mies en haar werkwijze:

Website dierenarts Rosenthal

annemies@dierenartsrosenthal.nl

Dierenarts Anne Mies Rosenthal

Vorige
Volgende
Terug naar Blogs