Betaalmogelijkheden

Naast een ruim assortiment bieden wij onze klanten ook graag verschillende mogelijkheden om een bestelling te betalen.

Iedere betaalmogelijkheid is bij Keetjes vrij van extra kosten.  

Betalen kan via:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Credit card
  • Vooruitbetaling (bankoverschrijving)
  • Afterpay*

Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn geheel veilig vanwege onze veiligheidsstandaard. Je persoonlijke gegevens (zoals  naam, adres, bankrekening en credit card gegevens) worden beschermd door het zogenaamde SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer) in combinatie met een 128-bit encryptie. Deze technologie zorgt voor een maximale veiligheid en wordt daarom, bijvoorbeeld, gebruikt door banken om de veiligheid van persoonlijke gegevens tijdens online bankieren te garanderen. Al onze betaalmogelijkheden zijn op deze manier volledig beveiligd. 

Hoe werkt iDEAL?
iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren waarbij je tijdens de bestelling naar de internetbankiersite van je bank wordt geleidt. In de vertrouwde omgeving van je bank kun je de betaling van de bestelling veilig afhandelen. De betaalgegevens zijn al voor je ingevuld. Nadat je een bevestiging van de bank hebt ontvangen keer je terug naar Keetjes.nl en ontvang je een bestelbevestiging. Aangezien de iDEAL betaling direct wordt verwerkt is deze direct zichtbaar op je rekeningoverzicht. 
 

Hoe werkt Bancontact?
Je kunt op twee manier betalen via Bancontact:

  • Mobiele App

Zorg ervoor dat de Bancontact App is geïnstalleerd en ingesteld om de betaling in de volgende stap te voltooien. Bij het afronden van de bestelling ontvang je de instructies om de betaling te voltooien.

  • Bancontact kaart

Vul het kaartnummer en de vervaldatum van je Bancontact kaart in. Je kaartnummer begint met 6703 en bestaat in totaal uit 17 cijfers. 

Creditcard
Snel & eenvoudig betalen


Hoe werkt vooruitbetaling?
Je hebt de mogelijkheid om de bestelling vooruit te betalen via een bankoverschrijving. Nadat je bestelling geplaatst is ontvang je een e-mail met de informatie die je nodig hebt om de overschrijving in orde te maken.

Let hierbij op het volgende:

  • Zodra je betaling door ons verwerkt is, wordt de bestelling automatisch naar je verstuurd.
  • Vermeld bij de overschrijving altijd je bestelnummer. Wij kunnen je betaling dan snel en makkelijk koppelen aan je klantenaccount.
  • Maak het juiste bedrag over 

Hoe werkt betaling achteraf?
Bij de check-out kies je als betaalmethode voor AfterPay. Je hoeft hier vooraf geen account voor aan te maken. Lukt het niet om te bestellen met AfterPay? Hier vind je meer uitleg over hoe dit kan.

Blij met je bestelling? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor.

Keetjes hondenbrokken staan voor goede kwaliteit en voor een eerlijke prijs: Gewoon goed! We gebruiken uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Onze brokken worden gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk.

nl_NLDutch