Geen producten (0)

Dierendag 2021

Dierendag 2021

WERELDDIERENDAG 4 OKTOBER

De meest voorkomende activiteiten op Werelddierendag zijn activiteiten waarbij je huisdieren in de watten worden gelegd.

Werelddierendag wordt jaarlijks gevierd op 4 oktober. De dag is uitgegroeid tot een internationaal feest voor dierenrechten en dierenwelzijn. Werelddierendag verenigt de mensen die pleiten voor een betere behandeling van dieren en werken in de dierenwelzijnsbeweging. De dag begon bijna 100 jaar geleden bescheiden, maar vandaag is de beweging een wereldwijde kracht om van de wereld een betere plek te maken voor alle dieren.

Keetjes® komt in de aanloop naar dierendag met gezellige, leuke, blije, aandoenlijke en lekkere acties. 

Check deze pagina regelmatig voor de laatste updates want er komen nog véél meer toffe acties!

Doe jij al mee?

werelddierendag bij keetjes 

Tijd voor de zesde en (waarschijnlijk????) laatste Keetjes #dierendagactie....!! #keetjessugarface
????????????Heb jij een lieverd op leeftijd? Begint jouw hond ook een extra wijze blik in zijn ogen te krijgen? Een witte snoet? Iedere dag houd je meer van die lieverd. Wat zijn ze ons toch dierbaar. ????
Deel met ons je mooiste sugarface foto en verdien Keetjes Natuurlijke hondenvoeding shoptegoed ter waarde van 25 euro!!???????????? Laat ons de liefste, meest hartverwarmende foto zien van jouw ouwe Dibbes en doe mee...!!
Deel deze actie en tag je hondenvrienden om óók mee te doen.???????????? Ennn...laat ze meteen lid worden van de Keetjes nieuwsbrief want dan maken ze óók nog eens kans op één van de mooie prijzen die we op dierendag weggeven!! ????????????
???????????? Actie nummer vier....!! ???????????? #keetjessnackers
Keetjes vindt het geweldig dat we steeds meer foto's en filmpjes binnen krijgen van honden die heerlijk, op hun gemak, liggen te snacken. Heerlijk om te zien hoe jullie hondjes de pensstaafjes, oortjes en alle andere snacks ontdekken!! ????????
???? Heb jij een foto van je hond waarop hij relaxed ligt te knagen op een Happy Keetjes? Of een filmpje waarop hij of zij een krabbetje door de kamer slingert, omdat het in eerste instantie een beetje apart aanvoelt in de bek? ????????
???????? Deel je leukste filmpje of foto met ons en maak kans op een Keetjes shoptegoed van 25 euro...!!
énnn...
???????? Vergeet niet een andere hondenliefhebber te taggen zodat die ook mee kan doen met één (of alle ????) Keetjes #dierendag actie(s)....!!
???????? Actie nummer drie...!! ???????? #keetjesnieuwsbrief
Ben jij al aangemeld voor onze Keetjes nieuwsbrief...????????????? Dan maak je kans op 20 euro shoptegoed!! ????????????
In onze nieuwsbrief staan alle ins en outs over onze ambachtelijke drogerij. Over de écht gezonde, verantwoorde hondensnacks die we maken. Puur natuur én afkomstig van dieren uit Europa. ????????
De nieuwe producten die we verzinnen lanceren we altijd, met een leuke korting, in de nieuwsbrief. ???????? We plaatsen filmpjes en foto's van hoe het eraan toe gaat in onze keuken. En onze wekelijkse kortingsacties worden als eerste in de Keetjes nieuwsbrief bekend gemaakt!! ????????
Met andere woorden...? Wil je niets missen, volg dan onze nieuwsbrief!!????
???? Schrijf je in op: https://www.keetjes.nl/nieuwsbrief.html en maak deze maand kans op één van de twee Keetjes waardebonnen van maar liefst 20 euro!! ????
????Tag jouw hondenvrienden om de Keetjes nieuwsbrief te gaan volgen, want dan maken zij natuurlijk óók kans op zo'n waardebon!????????
???? Deel deze post openbaar, want we verloten nóg eens een Keetjes waardebon van 20 euro tussen deze delers!! ????????
????????????Actie nummer twee...!! #dogoodactie ????????????
Wat is nou die ene mooie stichting of dat geweldige asiel/hondenopvang waarvan jij denkt: 'die verdient écht een extraatje'? ????????
Keetjes vindt hondenwelzijn enorm belangrijk. ????????❤️ Daarom geven wij op 4 oktober aanstaande een pakket ter waarde van maar liefst 150 euro cadeau aan een stichting of asiel die door één van jullie genomineerd wordt. ????????????????
Doe mee met Keetjes #dogoodactie
???? Noem en tag de stichting of het asiel van jouw keuze.
???? Vertel waarom je jouw gekozen instelling zo geweldig vindt.
???? Deel deze actie en maak andere mensen ook enthousiast om mee te stemmen!!
Op 4 oktober maken wij de #dogoodactie winnaar bekend!! Veel plezier met nomineren.❤️????????

 

Keetjes actie nummer één...!! #smeltfoto...!! ????????????

???? Heb jij een foto van jouw hond(en) die extra speciaal is? Die ene foto waarop hij of zij nét die specifieke Bruno-oogopslag heeft of echt in die Luna-houding ligt te chillen? Een foto waarvan je hart nog nét dat beetje warmer wordt als je hem ziet...? ????????????

Plaats die foto hieronder en vertel waarom nou juist deze foto zo veel voor je betekent. ???? Ennn...!! Tag een vriend om ditzelfde te doen met zijn lievelings hondenfoto. ????

Op dierendag, 4 oktober, kiezen wij een foto met het mooiste verhaal. De winnaar verdient Keetjes shopping tegoed van maar liefst 25 euro...!!

#keetjes
#alsherkomsttelt
#keetjeskanjers
#dierendag
#werelddierendag
www.keetjes.nl

 

WEKELIJKS NIEUWE AANBIEDINGEN VAN DE LEKKERSTE HONDENSNACKS

#ALSHERKOMSTTELT

werelddierendag acties keetjes

Facebook Twitter